Ολυμπιακός: Το αιχμηρό tweet του Αράς για τα ιατρικά του Βάτσλικ

ΟΤόμας Βάτσλικ βρίσκεται από χθες στη χώρα μας για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό. Ο 32χρονος πορτιέρε δήλωσε χαρούμενος για την απόφαση του να φορέσει τα “ερυθρόλευκα” για τα επόμενα χρόνια. Αυτό που απομένει για την ανακοίνωση του, ως είθισται, είναι να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Ο γνωστός μάνατζερ Σαλίμ Αράς, ο οποίος εκπροσωπεί και ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού

άφησε να εννοηθεί μέσω tweet, πως ο Τόμας Βάτσλικ δεν κατάφερε να περάσει τα ιατρικά τεστ, γράφοντας: “Γνωρίζετε πως ο Τόμας Βάτσλικ, οποίος ήταν επιλογή του αρχισκάουτερ του Ολυμπιακού, δεν κατάφερε να περάσει τα ιατρικά τεστ;”.

Tu sais que Tomas Vaclik recruter par le scout agent du club ne passe pas la visite médical

— Salim Arrache (@SalimArrache21) July 12, 2021

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο Σαλίμ Αράς, ο οποίος είναι άμεσος συνεργάτης του Πιέρ Ισά και εκπροσωπεί σημαντικούς παίκτες όπως οι Μπα, Σισέ, Ανδρούτσος και μέχρι πρότινος και τον Καμαρά (υπόθεση που έχει προκαλέσει τριβή στη σχέση του με τον σύλλογο), φαίνεται να ικανοποιείται από ένα πιθανό ναυάγιο μιας μεταγραφής στον Ολυμπιακό, την ώρα που η διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων είναι κάτι αναγκαίο και θεμιτό από όλες τις πλευρές, για την ολοκλήρωση ενός deal.

Keywords
Τυχαία Θέματα