Στο Νόβι Σαντ Παύλου, Πήττα και Παλιούρας

Η Δήμητρα Παύλου βρίσκεται στη Σερβία όπου και θα συμμετάσχει στο τουρνουά juniors ITF, κατηγορίας 2, με την Ελληνίδα τενίστρια να τοποθετείται στο Νο16 του κυρίως ταμπλό. 

Εκτός όμως από την πρωταθλήτρια Ελλάδος, στο χωμάτινο τουρνουά του Νόβι Σάντ, συμμετέχουν τόσο η Αθηνά Πήττα, όσο και ο Δημήτρης Παλιούρας. 

Ο Παλιούρας τοποθετήθηκε στο Νο1 του ταμπλό των προκριματικών και αφού πέρασε bye στον 2ο γύρο, από εκεί και πέρα αντιμετώπισε τον Σέρβο Φίλιπ Μαρίνκοβιτς τον

οποίον και κέρδισε με 6-3, 6-1. 

Ο 17χρονος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον επίσης Σέρβο, Μπόγιαν Ράντομαν, με τον νικητή από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να παίρνει το εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό. 

Όσο για την 16χρονη Πήττα, ξεκίνησε την πορεία της στον 1ο προκριματικό γύρο με επιβλητικό τρόπο επικρατώντας της Σέρβας Γιάνα Βράνιτς με 6-0, 6-0, ενώ στη συνέχεια δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην επίσης Σέρβα, Άνα Σάβκοβιτς την οποία κέρδισε με 6-2, 6-1. 

Η Νο7 του ταμπλό των προκριματικών θα αντιμετωπίσει στον 3ο (και τελευταίο) προκριματικό γύρο την Σέρβα Φατμά Ιντρίζοβιτς (Νο3 του ταμπλό) με στόχο τη νίκη-πρόκριση στο κυρίως ταμπλό. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Στο Νόβι Σαντ Παύλου, Πήττα και Παλιούρας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα