Τιμ: “Ο Τζόκοβιτς θα κάνει το Calendar Slam”

Μπορεί ο κάτοχος του τίτλου στο US Open (2020), Ντόμινικ Τιμ να μην βρεθεί φέτος στην Νέα Υόρκη, αλλά και να χάσει την υπόλοιπη σεζόν λόγω τραυματισμού στον καρπό, ωστόσο υποστήριξε ότι ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν θα χάσει την ευκαιρία για να κάνει δικό του και το 4ο Grand Slam του 2021. 

Ο Νο1 του κόσμου, βρίσκεται πολύ κοντά στο

να σημειώσει αυτό το επίτευγμα, καθώς έχει καταφέρει να κερδίσει το Australian Open, το Roland Garros, αλλά και το Wimbledon

Ο 34χρονος ηττήθηκε από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, αλλά και από τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα στον μικρό τελικό και θα πάει στην Νέα Υόρκη χωρίς τουρνουά προετοιμασίας. 

“Νομίζω ότι ο Τζόκοβιτς θα κάνει το Calendar Slam.”, δήλωσε ο Τιμ. “Έχει απίστευτη θέληση και επειδή είναι μια μεγάλη ευκαιρία που δεν έρχεται συχνά θεωρώ ότι δεν θα τη χάσει.”

Ο 27χρονος Αυστριακός, τόνισε ότι αυτό που τον λυπεί περισσότερο δεν είναι τόσο η απουσία από το US Open, αλλά αυτή από τους αγώνες για το Davis Cup κόντρα σε Σερβία και Γερμανία, που θα πραγματοποιηθούν στη Βιέννη.

“Σίγουρα όλα θα μου λείψουν. Όλα πονάνε. Αλλά ο αγώνας του Davis Cup πονάει περισσότερο. Ίσως επειδή είναι εντός έδρας. Φυσικά, θα μου λείψει η Βιέννη, αλλά σίγουρα θα παίξω εκεί πολλές φορές ακόμα. Αλλά ένας αγώνας Davis Cup δεν γίνεται συχνά εκεί πόσο μάλλον κόντρα στη Σερβία και στη Γερμανία. Ίσως ποτέ ξανά.”

Θάνος Σταθόπουλος

The post Τιμ: “Ο Τζόκοβιτς θα κάνει το Calendar Slam” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τιμ, “Ο Τζόκοβιτς, Calendar Slam”,tim, “o tzokovits, Calendar Slam”