Δυνατό ξεκίνημα για Μάρει στο Winston-Salem (vid)

Μόλις λίγη ώρα πριν τον προγραμματισμένο αγώνα του με τον Νικ Κύργιο για τον 1ο γύρο του Winston-Salem Open, ο Άντι Μάρει ενημερώθηκε ότι δεν θα αντιμετωπίσει τον Ελληνοαυστραλό τενίστα καθώς απέσυρε τη συμμετοχή του από το τουρνουά λόγω προβλήματος στο αριστερό γόνατο.

Τελικά, στο δρόμο του Μάρει βρέθηκε ο lucky looser, Νόα Ρουμπίν ο οποίος λίγες ώρες αργότερα είχε απολέσει match point στον τελευταίο

προκριματικό γύρο κόντρα στον Λούκας Πουίγ αλλά εκμεταλλεύτηκε την απόσυρση του Κύργιου και κληρώθηκε να μπει στο κυρίως ταμπλό ως αντίπαλος του Μάρει.

Ο 34χρονος Σκωτσέζος, δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλό του και μέσα σε 58 λεπτά έφτασε στην επιβλητική νίκη με σκορ 6-2, 6-0, ξεκινώντας ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο τελευταίο τουρνουά πριν το US Open.

“Ήταν να παίξω με τον Νικ αλλά είχε έναν τραυματισμό στο γόνατο και αποσύρθηκε. Δεν ήξερα αν θα παίξω τελικά σήμερα. Μου είπαν ότι αν κληρωθώ με qualifier, δεν θα παίξω σήμερα και τελικά μου έτυχε ένας lucky loser και έπαιξα με τον Νόα. Ήταν επικίνδυνο. Είχα καταστρώσει πλάνο με τον προπονητή μου για τον Κύργιο και βρέθηκα με άλλον αντίπαλο. 20 λεπτά πριν μπω στο court, ενημερώθηκα ότι θα παίξω με κάποιον που δεν είχα αντιμετωπίσει ξανά” είπε ο Μάρει στην on court συνέντευξη.

Τελικά, ο Σκωτσέζος χρειάστηκε μόλις 2-3 games στο ξεκίνημα για να εξοικειωθεί με τις συνθήκες και τον αντίπαλό του και έφτασε άνετα στην τελική επικράτηση.

Στους “32” της ATP 250 διοργάνωσης, το Νο114 της παγκόσμιας κατάταξης θα έχει σαφώς πιο απαιτητικό έργο καθώς θα αντιμετωπίσει το Νο13 του ταμπλό, Φράνσις Τιαφό.

Το εισιτήριο για το 2ο γύρο του θεσμού, εξασφάλισαν επίσης και οι Μοντέιρο, Ίμερ, Γκιρόν και Σιμόν.

WINSTON SALEM OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Δυνατό ξεκίνημα για Μάρει στο Winston-Salem (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα