Τιμ: Αποσύρθηκε από IW και Miami Open (vid)

10:44 7/3/2022 - Πηγή: Tennis24

Για μία ακόμη φορά η επιστροφή του Ντόμινικ Τιμ θα πάρει αναβολή, με τον Αυστριακό και πρώην Νο3 του κόσμου να ανακοινώνει την Κυριακή την απόσυρσή του τόσο από το Indian Wells, όσο και από το Miami Open με τον ίδιο να στοχεύει πλέον την clay-season.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Τιμ είχε ξεκινήσει την προετοιμασία του για τα σκληρά courts της Β. Αμερικής, ωστόσο προτίμησε η επιστροφή του μετά από τον τραυματισμό του στον

καρπό είναι καλύτερο να γίνει στο χώμα. 

Great to see Dominic Thiem back on court ripping backhands (:domithiem IG) pic.twitter.com/e5SSMTsCSC

— Samuel Begg – Tennis (@samuelbegg) March 4, 2022

Ουσιαστικά αυτό ήταν και το πλάνο του ίδιου και της ομάδας του θέλοντας ωστόσο να προσπαθήσει να επιστρέψει νωρίτερα στα 1000άρια της Καλιφόρνια και του Μαϊάμι.

“Είχα μερικές καλές εβδομάδες προπόνησης. Το χέρι μου πηγαίνει όλο και καλύτερα. Ωστόσο, αποφάσισα να αποσυρθώ από το Indian Wells και να επιστρέψω στην clay-season η οποία νομίζω ότι είναι η πιο κατάλληλη περίοδος για να ξεκινήσω. Θα ήθελα πολύ να παίξω στις ΗΠΑ και ζητάω συγγνώμη από τους φαν μου. Την τελευταία φορά που έπαιξα στο Indian Wells το κατέκτησα και ανυπομονώ να επιστρέψω σύντομα”, ανέφερε ο Ντόμινικ Τιμ

Yepyep! Thiem is steadily recovering & would love to start his season in the European clay court swing! Good luck & take care!

Thiem's IG Story pic.twitter.com/HuF2wGyaja

— stateofsport21 (@stateofsport211) March 7, 2022

The post Τιμ: Αποσύρθηκε από IW και Miami Open (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα