Τιάφο: “Στόχος ήταν να κερδίσω το US Open” (vid)

O Φράνσις Τιάφο εμφανίστηκε απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα στο 5σετο ημιτελικό κόντρα στον Κάρλος Αλκαράθ. Ο Αμερικανός, ο οποίος νωρίτερα στο court είχε ζητήσει συγγνώμη από το κοινό για την ήττα, τόνισε ότι πλέον απέδειξε ότι είναι σε θέση να κερδίσει τους καλύτερους παίκτες του κόσμου και ότι είναι ικανός να κερδίσει ένα Grand Slam

“Νομίζω ότι έχω αποδείξει ότι μπορώ να σταθώ απέναντι στους καλύτερους και ότι είμαι ικανός να κατακτήσω ένα Grand Slam”, δήλωσε. “Νομίζω ότι όλοι το πιστεύουν αυτό.

Ξέρουν τι μπορώ να κάνω όταν παίξω το καλύτερό μου τένις. Σαφώς, έπαιζα στο 100% λίγες φορές στην καριέρα μου, τώρα που το κάνω τακτικά αρχίζω να κερδίζω τους αντιπάλους μου πιο εύκολα.”

“Είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα. Νομίζω ότι τα rankings είναι απλά ένας αριθμός. Δεν με νοιάζει πως παίζουν οι άλλοι. Νιώθω ότι μπορώ να κερδίσω οποιοδήποτε παιχνίδι.”

“Ήθελα να είμαι εδώ την Κυριακή για να σηκώσω το τρόπαιο. Ειλικρινά σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να κατακτήσω το US Open. Αυτός ήταν ο στόχος. Όλοι ήταν στο πλευρό μου. Η ομάδα μου, η κοπέλα μου, όλοι αγωνιζόμασταν κάθε μέρα για να κερδίσουμε το US Open. Το κοινό μου έδινε ώθηση ξέρω ότι ήθελε να με δει να κατακτώ τον τίτλο. Ξέρω ότι είναι περήφανοι γι’ αυτό που έκανα, αλλά ήθελα να τελειώσει διαφορετικά.”

The post Τιάφο: “Στόχος ήταν να κερδίσω το US Open” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα