Θρίαμβος Οπέλκα στο Χιούστον (vids)

Αμερικάνικη υπόθεση ήταν ο τελικός του ATP 250 στο Χιούστον, καθώς οι Ρέιλι Οπέλκα και Τζον Ίσνερ μονομάχησαν για το τρόπαιο. Ο Οπέλκα κατάφερε να επικρατήσει του Ίσνερ με 6-3, 7-6(7) σε 1 ώρα και 50 λεπτά και έτσι να κερδίσει τον 4ο τίτλο καριέρας του.

Όπως ήταν φυσικό ήταν ένα ματς που κυριάρχησαν τα πανίσχυρα σερβίς και από τις δυο πλευρές. Στο πρώτο σετ ο Νο18 στον κόσμο έκανε το καθοριστικό break στο 8ο game

και το εκμεταλλεύτηκε πλήρως για να πάρει το σετ και να κάνει ένα βήμα προς το τρόπαιο.

Halfway to title town @ReillyOpelka takes the opening set 6-3 against Isner.#USClay pic.twitter.com/5fhvbzyF7b

Tennis TV (@TennisTV) April 10, 2022

Στο 2ο σετ ο Ίσνερ ήταν αυτός που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες να πάρει τον έλεγχο καθώς έφτασε συνολικά 7 φορές σε break point. Ο Οπέλκα, όμως, κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία του και τα έσβησε όλα, οδηγώντας το σετ σε tie break. Σε αυτό το σημείο το ματς εξελίχθηκε σε μάχη για γερά νεύρα με τον Ίσνερ να επιμένει και να έχει 3 set points, αλλά και πάλι ο Οπέλκα ήταν αυτός που επικράτησε παίρνοντας το σετ και το τουρνουά.

New York
Delray Beach
Dallas
Houston@ReillyOpelka keeps on shining at home #USClay pic.twitter.com/RMmPC5U8go

Tennis TV (@TennisTV) April 10, 2022

Οι 2 “servebots” είχαν ορισμένες στιγμές που χάρισαν θέαμα πέρα από τα άπιαστα σερβίς τους. Με αυτή τη νίκη ο Οπέλκα κέρδισε 1 θέση και ανέβηκε στο Νο17 του κόσμου, ενώ ο Ίσνερ σκαρφάλωσε στο Νο23. Οι 2 Αμερικανοί δεν θα λάβουν συμμετοχή στο Masters 1000 του Μόντε Κάρλο.

SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW

Δανάη Μασκαλερη

The post Θρίαμβος Οπέλκα στο Χιούστον (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα