Κύργιος: Νέα ένταση με διαιτητή

Άλλος ένας αγώνας, ακόμη μια διαμάχη μεταξύ Νικ Κύργιού και διαιτητή καρέκλας για μια αμφιλεγόμενη απόφαση σε ένα ωστόσο πραγματικά κρίσιμο σημείο στο 2ο set

Με το σκορ 5-5 (30/15) στο service του Κύργιου, ο Αυστραλός είδε άουτ την επιστροφή του Ρέιλι Οπέλκα, ο οποίος κέρδισε στη συνέχεια τον πόντο ισοφαρίζοντας σε 30/30.

Ο Κύργιος παραπονέθηκε στον διαιτητή Τζόσουα Μπρέις, ο οποίος του απάντησε “δεν μπορώ να ξέρω 100% από εδώ αν ήταν άουτ. Αν ήταν άουτ τότε το έχασα!”

Αυτό εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο τον Κύργιο

που με τη σειρά του είπε: “Τι εννοείς ότι δεν ξέρεις από εκεί; Από που θα το δεις; Ήταν άουτ αδερφέ!”

Στη συνέχεια ο Κύργιος βρέθηκε με break-point, μετά το άστοχο backhand (30/40), ενώ φανερά εκνευρισμένος άρχισε να φωνάζει ακόμα πιο έντονα στον διαιτητή, ο οποίος τον τιμώρησε για 2η φορά (code violation) με αποτέλεσμα να χάσει τον πόντο και να δεχθεί το break (5-6).

“Ήταν άουτ! Τι μπορώ να κάνω στο χώμα;! Δεν μπορώ να ζητήσω challenge, από εσάς εξαρτώνται οι αποφάσεις, δεν μπορώ να σταματήσω τον αγώνα στη μέση”, είπε ο Κύργιος στο changeover, με τον Μπρέισ να απαντάει: “Ναι, πιστεύω ότι έκανα λάθος Νικ.”

Το παιχνίδι και η πρόκριση στον τελικό του Χιούστον χάθηκε για τον Κύργιο από τον Οπέλκα, με τον Αυστραλό ωστόσο να συνεχίζει στα social media και όλα αυτά λίγες ημέρες αργότερα από την επίθεση του Κύργιου στον Κάρλος Μπερνέντες τον οποίον αποκάλεσε καθυστερημένο στο παιχνίδι με τον Γιάνικ Σίνερ στο Miami Open.

Haha again… falls all on me. Umpires seem to make these mistakes a little too often. A lot of players seemed dissatisfied with the performance of them this week in Houston. More punishment? Potentially new umpires? Semi final, ‘I missed it nick’ on clay 5-5 in the second set https://t.co/twdrC5Npwv

— Nicholas Kyrgios (@NickKyrgios) April 9, 2022

The post Κύργιος: Νέα ένταση με διαιτητή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα