Τάιλι: “Θα εμβολιαστεί το 95% των τενιστών”

Βέβαιος ότι η συντριπτική πλειοψηφία των τενιστών θα έχει εμβολιαστεί μέχρι το τέλος του χρόνου, προκειμένου να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο Australian Open 2022, εμφανίστηκε ο διευθυντής της διοργάνωσης, Κρεγκ Τάιλι.

Ο Αυστραλός παράγοντας, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της χώρας του, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την επιτυχία της κορυφαίας διοργάνωσης η οποία είναι η πρώτη που εφαρμόζει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Ο Τάιλι επεσήμανε ότι η απόφαση αυτή

έχει δώσει κίνητρο στους ανεμβολίαστους τενίστες να προχωρήσουν σε εμβολιασμό πριν το τουρνουά στο Melbourne Park, όπου οι φίλαθλοι αλλά και οι εργαζόμενοι στη διοργάνωση θα πρέπει επίσης να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

“Σήμερα, πάνω από το 85% των τενιστών έχει εμβολιαστεί. Έχουμε δεχθεί πολλά συγχαρητήρια για την απόφασή μας να καταστήσουμε υποχρεωτικό τον εμβολιασμό στους συμμετέχοντες. Πιστεύουμε ότι μέχρι τον Ιανουάριο, το 90-95% θα έχει εμβολιαστεί γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά” είπε χαρακτηριστικά ο Τάιλι.

Ο έμπειρος παράγοντας αναφέρθηκε και στο θέμα του Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος έχει εκφραστεί δημόσια κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού και είναι άγνωστο αν έχει ολοκληρώσει τον εμβολιασμό του.

“Ο Νόβακ έχει κερδίσει 9 τίτλους στο Australian Open και είμαι σίγουρος ότι θέλει να φτάσει στους 10. Επίσης μετράει 20 Grand Slam, όπως οι Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ οπότε εκτιμώ ότι θα ήθελε να τους ξεπεράσει. Δεν νομίζω ότι θα ρισκάρει να χάσει αυτή την ευκαιρία” τόνισε χαρακτηριστικά.

The post Τάιλι: “Θα εμβολιαστεί το 95% των τενιστών” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα