Τάιλι: “Δικαιούται ευνοϊκή μεταχείριση”

O διευθυντής των αγώνων του Australian Open και CEO της Tennis Australia, Κρεγκ Τάιλι, υπερασπίστηκε όσους μεταχειρίζονται με ξεχωριστό τρόπο τον Ρότζερ Φέντερερ

Ντόρο προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Ζουλιέν Μπενετό σύμφωνα με τις οποίες ο Ρότζερ Φέντερερ τυγχάνει ευνοϊκής μεταχείρισης από όλα τα τουρνουά, σύμφωνα με

τις δικές του ανάγκες και τι βολεύει τον ίδιο.

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στο τένις, ο Κρεγκ Τάιλι, παραδέχθηκε αυτή την ευνοϊκή μεταχείριση λέγοντας, ωστόσο, ότι ο Φέντερερ την αξίζει και είναι απαίτηση των φιλάθλων, των χορηγών και των τηλεοπτικών δικτύων ο Ελβετός να αγωνίζεται στην ώρα αιχμής (prime time).

Ο Μπενετό κατηγόρησε επίσης και το Laver Cup, μια διοργάνωση που εμπλέκεται επίσης ο Κρεγκ Τάιλι, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει “σύγκρουση συμφερόντων” με άλλες επίσης διοργανώσεις της ITF.

Σε γραπτή δήλωση της ομοσπονδίας τένις της Αυστραλίας, o Τάιλι απάντησε στον Μπενετό.

“Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι ο Φέντερερ είναι ένας από τους μεγαλύτερους “box office” αθλητές στον κόσμο. Ψηφίζεται στην Αυστραλία ο πιο αγαπητός αθλητής. Οι φίλαθλοι απαιτούν να τον βλέπουν στα μεγάλα στάδια και τα κανάλια θέλουν τα παιχνίδια του στην ώρα αιχμής.

“Δεν ξέρω κάποιον διευθυντή αγώνων στον κόσμο να μην λαμβάνει υπόψιν του αυτές τις παραμέτρους, όταν κάνει τον προγραμματισμό των αγώνων. Αυτό είναι το πλάνο με όλα τα μεγάλα ονόματα στο τένις και στον αθλητισμό γενικότερα.

Στο ίδιο μήκος και η τοποθέτηση του Νόβακ Τζόκοβιτς που χαρακτήρισε τον Φέντερερ ως τον GOAT του τένις και δικαίως έχει “ειδική μεταχείριση”.

“Του αξίζει αυτή η ξεχωριστή μεταχείριση γιατί είναι έξι φορές πρωταθλητής του Australian Open και κατά γενική ομολογία ο καλύτερος τενίστας όλων των εποχών. Αν δεν την έχει αυτός, ποιος θα την έχει” είπε ο Νόλε.

The post Τάιλι: “Δικαιούται ευνοϊκή μεταχείριση” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα