Τα συγκινητικά λόγια του Μάρεϊ στον Τιμ (vid)

10:41 3/5/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Άντι Μάρεϊ ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με τον Ντόμινικ Τιμ για τον 1ο γύρο του Madrid Open, με τον Βρετανό και πρώην Νο1 του κόσμου να έχει μια συγκινητική στιγμή με τον Αυστριακό στο φιλέ, μετά το τέλος του αγώνα. 

“Ελπίζω να νιώσεις καλύτερα σύντομα”, είπε ο Μάρεϊ. “Είναι υπέροχο που επέστρεψες. Συνέχισε να προσπαθείς. Θα σου πάρει λίγο χρόνο, αλλά θα είσαι εντάξει” ήταν τα λόγια του Μάρεϊ, ο οποίος εδώ και αρκετό καιρό προσπαθεί να βρει κι αυτός

τους ρυθμούς του. 

"Keep going. It takes time but you'll be fine"

A sentiment we can all agree with @andy_murray @domithiem #MMOPEN pic.twitter.com/vr2QYTlexe

Tennis TV (@TennisTV) May 2, 2022

Στη συνέχεια ο 34χρονος αναφέρθηκε στον Τιμ και στη συνέντευξη Τύπου τονίζοντας ότι οι τραυματισμοί στον καρπό δεν είναι εύκολοι.

“Δεν γνωρίζω ποιος ήταν ακριβώς ο τραυματισμός του ή αν ήταν παρόμοιος με τον δικό μου, αλλά ναι ο τραυματισμός στον καρπό δεν είναι εύκολος.”, δήλωσε ο Μάρεϊ

“Είχα κι εγώ πρόβλημα με τον καρπό νομίζω το 2007. Είναι δύσκολο να προσπαθείς να επιστρέψεις. Ο πόνος που νιώθεις αρχικά σε καταβάλει ψυχολογικά.”

“Όταν η μπάλα είναι χαμηλά και ξέρει ότι πρέπει να χρησιμοποιήσεις τον καρπό για τη σηκώσεις ή όταν η μπάλα έρχεται γρήγορα και ψηλά και χρειάζεσαι τον καρπό για να την κατεβάσεις, όλα αυτά περνούν από το μυαλό σου και ναι σε αυτό το πλάνο ο Ντομινίκ παρουσίασε πρόβλημα.”, είπε ο Σκοτσέζος με τον Τιμ να ολοκληρώνει το παιχνίδι με 33 αβίαστα λάθη με τα περισσότερα να προέρχονται από το forehand. 

“Ωστόσο, σίγουρα υπήρξαν χτυπήματα τα οποία ήταν σήμα κατατεθέν του Τιμ. Εξακολουθεί να κάνει εξαιρετικά kick-serves, ενώ και το backhand του είναι εξαιρετικό.”

Όσο για τον ίδιο και τη νίκη του συμπλήρωσε: “Προφανώς την τελευταία περίοδο είχα αμφιβολίες για το παιχνίδι μου, αλλά νιώθω ότι αρχίζω να παίζω καλύτερο τένις και σίγουρο κινούμαι καλύτερα, ειδικά απόψε.”

“Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί δεν ήξερα αν είμαι ικανός να παίξω σε αυτό το επίπεδο σε αυτή την επιφάνεια.”

Στον 2ο γύρο ο Μάρεϊ θα αντιμετωπίσει τον Καναδό Ντένις Σαποβάλοφ. 

MUTUA MADRID OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Τα συγκινητικά λόγια του Μάρεϊ στον Τιμ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα