Συστήνεται στον κόσμο ο Νακασίμα – VIDEO

Ο 18χρονος Μπράντον Νακασίμα, συνεχίζει την εντυπωσιακή του παρουσία στο Delray Beach Open με νέα σπουδαία νίκη επί του Κάμερον Νόρι

Στο παρθενικό του τουρνουά στο ATP Tour, ο Αμερικανός, Μπράνον Νακασίμα, δίνει απανωτές αφορμές στους συμπατριώτες του και στον κόσμο του τένις, να ασχοληθεί ακόμη περισσότερο μαζί του.

Γεννημένος στο Σαν Ντιέγκο από Βιετναμέζα μητέρα και Γιαπωνέζο πατέρα,

ο Νακασίμα πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη straight sets νίκη στο Delray Beach, αυτή τη φορά επί του Νο60 της παγκόσμιας κατάταξης, Κάμερον Νόρι με 7-5, 6-2 για το 2ο γύρο της hard court διοργάνωσης.

Στην πρεμιέρα του στο τουρνουά, ο 18χρονος άσος είχε κερδίσει τον πρόσφατο πρωταθλητή στην Πουνέ της Ινδίας, Γίρι Βέσελι (7-6, 6-1) και δείχνει έτοιμος να ανέβει επίπεδο στην καριέρα του.

Ο Νακασίμα, Νο294 της παγκόσμιας κατάταξης (career high) στα προημιτελικά του Delray Beach Open θα αντιμετωπίσει τον Γιοσιχίτο Νισιόκα που με τη σειρά του απέκλεισε εύκολα 6-1, 6-2 τον qualifier Αμερικανό, Νόα Ρουμπίν.

“Ήξερα ότι είχα το παιχνίδι να ανταγωνιστώ με τους κορυφαίους του κόσμου. Απλά περίμενα τις κατάλληλες ευκαιρίες. Απλά ήλπιζα να δώσω ένα καλό ματς στον 1ο γύρο, όμως μετά από αυτές τις δύο νίκες, η αυτοπεποίθησή μου είναι πολύ ψηλά και ελπίζω να συνεχίσω έτσι” είπε ο χαρισματικός Αμερικανός.

Μετά τη νέα σπουδαία νίκη του, ο Νακασίμα έγινε ο νεαρότερος quarterfinalist στο Delray Beach μετά τον Κέι Νισικόρι το 2008.

The angle on this…

Watch the @DelrayBeachOpen live on @TennisTV pic.twitter.com/2LQkYOeMgi

ATP Tour (@atptour) February 19, 2020

The youngest @DelrayBeachOpen quarter-finalist since Kei Nishikori in 2008

Brandon Nakashima is making waves at the #DBOpen pic.twitter.com/BRkm9RgZXl

ATP Tour (@atptour) February 19, 2020

Στους “8” του Delray Beach Open προκρίθηκε και ο Ρέιλι Όπελκα, Νο3 του ταμπλό μετά τη νίκη με 6-3, 6-4 επί του συμπατριώτη του, Μακένζι ΜακΝτόναλντ.

Ο big server Αμερικανός, έχει συνολικά 37 άσους στους δύο πρώτους γύρους της διοργάνωσης και στα προημιτελικά θα συναντήσει τον φορμαρισμένο Κορεάτη, Σουνγού Κουόν που πέτυχε σπουδαία νίκη με 6-4, 3-6, 7-6(0) επί του Ράιαν Χάρισον.

DELRAY BEACH OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Συστήνεται στον κόσμο ο Νακασίμα – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα