Συναρπαστική πρόκριση της Σερβίας επί του Καναδά – VIDEO

Την αήττητη Ρωσία θα αντιμετωπίσει η Σερβία στα ημιτελικά του ATP Cup το Σάββατο

Νόβακ Τζόκοβιτς και Ντούσαν Λάγιοβιτς συνεχίζουν να οδηγούν τη Σερβία στο νεοσύστατο ATP Cup.

Ο Νόλε, εξασφάλισε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης των 15εκ. δολαρίων, μετά από δύσκολη νίκη με ανατροπή επί του Ντένις Σαποβάλοφ με 4-6,

6-1, 7-6(1), λίγο μετά την ελεγχόμενη επικράτηση του Λάγιοβιτς επί του ντεφορμέ Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, με 6-4, 6-2.

Μάλιστα, ο κορυφαίος Σέρβος τενίστας στον κόσμο, έδειξε για μια ακόμη φορά από τι είναι φτιαγμένος αφού στο καθοριστικό σετ της αναμέτρησης, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο όταν ο Σαποβάλοφ πέτυχε break και σέρβιρε στο 5-4 για τη νίκη.

Ωστόσο, ο Τζόκοβιτς πήρε πίσω γρήγορα το break και με ένα εξαιρετικό tie break, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον χαρισματικό Καναδό, ολοκληρώνοντας τη νίκη του σε 2 ώρες και 40 λεπτά αγώνα.

“Ηταν ένα απίστευτο ματς. Ένα από τα πιο κλειστά που έχω δώσει κόντρα στον Ντένις. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι. Έπαιξε φανταστικά, πολύ επιθετικά και σέρβιρε υπέροχα. Και οι δύο παλέψαμε μέχρι το τελευταίο πόντο” είπε ο Τζόκοβιτς.

Παίχτηκε και παιχνίδι διπλού, όπου οι Κάτσιτς/Τροίτσκι ολοκλήρωσαν τον Σέρβικο θρίαμβο επικρατώντας 6-3, 6-2 των Πολάνσκι/Σαμάσντιν.

Έτσι, το Σάββατο στον πρώτο ημιτελικό του ATP Cup, η Σερβία θα αντιμετωπίσει τη Ρωσία των Κάρεν Κατσάνοφ και Ντανίλ Μεντβέντεφ οι οποίοι δεν έχουν γνωρίσει την ήττα σε αγώνα μονού στη διοργάνωση.

I D E M O #ATPCup | #TeamSerbia pic.twitter.com/IkoDYqnN30

ATP Tour (@atptour) January 10, 2020

FINAL 8 DRAW | GROUP STANDINGS | SCHEDULE | SCORES | VIDEOS

The post Συναρπαστική πρόκριση της Σερβίας επί του Καναδά – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα