Στη μάχη των προημιτελικών τα “βαριά” χαρτιά

21:26 9/1/2020 - Πηγή: Tennis24
Ράφαελ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς θα ριχτούν στη μάχη του ATP Cup την Παρασκευή, με στόχο να οδηγήσουν τις χώρες τους στα ημιτελικά του θεσμού…

Ισπανία και Σερβία είναι τα φαβορί για την πρόκριση στις “4” καλύτερες ομάδες της νεοσύστατης διοργάνωσης και οι Ράφα Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς έχουν αναλάβει να τις πάρουν από το χεράκι.

Πρώτα η Σερβία, θα αγωνιστεί κόντρα στον φιλόδοξο Καναδά, που μπορεί να πέρασε στα προημιτελικά μετά από… δώρο της Αργεντινής (κέρδισε την Κροατία στην τελευταία

αγωνιστική των ομίλων), αλλά δεν παύει να είναι μια άκρως υπολογίσιμη δύναμη.

Ο Νόλε θα μπει στο court αμέσως μετά τη μάχη του Ντούσαν Λάγιοβιτς με τον Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, που θα ανοίξει την αυλαία της σειράς, στις 01:00GR.

Περίπου στις 03:00GR, ο Τζόκοβιτς θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ντένις Σαποβάλοφ, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη, που πιθανόν να οδηγήσει τη χώρα του στα ημιτελικά, πριν καν διεξαχθεί το ματς των διπλών.

Η μάχη των διπλών θα γίνει έτσι κι αλλιώς, με ώρα έναρξης περίπου στις 05:30GR. Εκεί, Τζόκοβιτς και Τροϊτσκι θα παίξουν κόντρα σε Σαποβάλοφ/Αλιασίμ.

Όσον αφορά τον 4ο και τελευταίο προημιτελικό, η Ισπανία θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο και φυσικά είναι το απόλυτο φαβορί για να βρεθεί στην τελική “4αδα” του τουρνουά.

Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ θα κοντραριστεί με τον Στιβ Νταρσίς στις 08:30GR, πριν ο Ράφα Ναδάλ μπει στο court για να παίξει απέναντι στον Νταβίντ Γκοφάν, στις 10:30GR.

Στο ματς των διπλών, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα κρίνει και τίποτε, οι Ναδάλ και Μπούστα θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Ζιλ/Βλίγκεν.

Το πρόγραμμα των προημιτελικών της Παρασκευής

Σερβία – Καναδάς

01:00 Λάγιοβιτς – Αλιασίμ
03:00 Τζόκοβιτς – Σαποβάλοφ
05:00 Τζόκοβιτς/Τροϊτσκι – Σαποβάλοφ/Αλιασίμ

Βέλγιο – Ισπανία

08:30 Νταρσίς – Μπαουτίστα Αγκούτ
10:30 Γκοφάν – Ναδάλ
12:30 Ζιλ/Βλίγκεν – Ναδάλ/Μπούστα

FINAL 8 DRAW | GROUP STANDINGS | SCHEDULE | SCORES | VIDEOS

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στη μάχη των προημιτελικών τα “βαριά” χαρτιά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα