Συνάντηση Παγώνη με Κύργιο πριν το Orange Bowl (pics)

O Ραφαήλ Παγώνης συνεχίζει να βρίσκεται στη Φλόριντα όπου μετά από το σημαντικό τουρνουά Eddie Herr, στο οποίο ταλαιπωρήθηκε από στρεπτόκοκκο, ετοιμάζεται για το θρυλικό Junior Orange Bowl (ηλικιακή κατηγορία U12-U14) το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 14-21/12. 

Ο νεαρός τενίστας και Νο1 στη χώρα μας στην ηλικιακή του κατηγορία, ξεπέρασε το πρόβλημα υγείας του και πλέον είναι έτοιμος για τη νέα μεγάλη πρόκληση. Στο πλαίσιο της…αναμονής για

το μεγάλο ραντεβού στο Μαϊάμι, ο Παγώνης είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον Νικ Κύργιο με τον οποίον και φωτογραφήθηκε. 

“Μου έφτιαξες την ημέρα, Νικ Κύργιο, το καλύτερο κίνητρο για τις 14 Δεκεμβρίου”, ανέφερε η λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία των δύο τενιστών. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafael Pagonis (@rafael_pagonis)

Το πλέον σημαντικό junior τουρνουά του κόσμου ήταν μια ιδέα του Εντ Χερ, του ανθρώπου που καθιέρωσε σε διεθνές επίπεδο τα juniors στο τένις. Το ενδιαφέρον του ξεκίνησε τη δεκαετία του ’40, όπου βλέποντας την κόρη του Σούζαν να είναι φανατική παίκτρια, θέλησε να της δώσει μια ευκαιρία να παίξει κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών του Δεκεμβρίου. Έτσι συνέλαβε την ίδια και διοργάνωσε το 1ο Orange Bowl International Tennis Championships, ενώ στα χρόνια που ακολούθησαν ανέπτυξε μια σειρά από άλλα διεθνή τουρνουά junior όπως το Sunshine Cup (1958) και το Continental Cup (1976). 

The post Συνάντηση Παγώνη με Κύργιο πριν το Orange Bowl (pics) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα