Σβιτόλινα: “Οι λόγοι της συνεργασίας μου με τον Παγδατή…”

Η Ελίνα Σβιτόλινα, μίλησε σε μέσο της Ουκρανίας και ανέλυσε τους λόγους που την ώθησαν να προσλάβει τον Μάρκο Παγδατή ως προπονητή…

Η νεαρή τενίστρια, Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, μίλησε στο BTU της χώρας της και αποκάλυψε πως ήθελε να έχει προπονητή τον Κύπριο πρωταθλητή, από το μακρινό 2015!

Πιο συγκεκριμένα, η Σβιτόλινα είπε για το πως είχε γνωριστεί με τον Μάρκο στην Ινδία, πριν τέσσερα χρόνια και στη συνέχεια ανέλυσε το εργασιακό “φλερτ” των δυο που κατέληξε σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνεργασία.

Αναλυτικά

όσα είπε:

“Συναντήθηκα για πρώτη φορά με τον Μάρκο, στο Champions Tennis League της Ινδίας, πίσω στο 2015. Με είχε βοηθήσει σε πολλά πράγματα όσον αφορά τις κινήσεις μου στο court, μου είχε δώσει συμβουλές και διατηρούσαμε μια πολύ καλή σχέση από τότε.

Εκείνη την εποχή, δούλευα με τον Ίαν Χιούζ. Ο Μάρκος, ήταν ακόμη αθλητής πολύ υψηλού επιπέδου, μπορούσε να με βοηθήσει δίνοντας μου κάποιες συμβουλές, αλλά αν και ήθελα να γίνει προπονητής μου από τότε, αυτό δεν ήταν εφικτό.

Με βοήθησε πολύ και στα WTA Finals της Σιγκαπούρης πέρυσι. Έχει περάσει πολλές δυσκολίες στην καριέρα του και μπορεί να μου δώσει πράγματα.

Μαζί με τον Άντριου Μπετλς, με τον οποίο δουλεύω εδώ και λίγους μήνες, νομίζω ότι ο Μάρκος είναι ο ιδανικός που θα πλαισιώσει το τιμ μου και θα έχει πολύ ενεργό ρόλο και επιρροή σε μένα.

Έχουμε προγραμματίσει να είναι μαζί μου για περίπου 25 εβδομάδες στο Tour. Θα μιλήσουμε, για να καταλήξουμε σε ποια τουρνουά θα με ακολουθεί. Σίγουρα, πάντως, θα είμαστε παρέα στο Αυστραλιανό Swing”.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σβιτόλινα: “Οι λόγοι της συνεργασίας μου με τον Παγδατή…” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα