Σβάρτσμαν: “Φέντερερ και Ναδάλ για G.O.A.T”

Σε πρόσφατη συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ATP, ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν, ο οποίος πρόσφατα έκανε την είσοδό του στο Top 10 του κόσμου, για πρώτη φορά στην καριέρα του, μίλησε για μεγαλείο του Ράφαελ Ναδάλ.

Πριν από δυο εβδομάδες περίπου, ο Ραφαέλ Ναδάλ κέρδισε τον 13ο τίτλο του στο Ρολάν Γκαρός, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ των 20 Grand Slam του αιώνιου αντιπάλου του Ρότζερ Φέντερερ.

Ο

Σβάρτσμαν ξέρει πολύ καλά πόσο δύσκολο είναι να νικήσεις τον Ισπανό στο χώμα και οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια, αν και ήταν ο τελευταίος παίκτης που το κατάφερε στα προημιτελικά του Ιταλικού Όπεν.

“Συνεχίζει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, τόσο στο χώμα όσο και στις κατακτήσεις Grand Slam. Τώρα συναγωνίζεται με τον Ρότζερ Φέντερερ για να τελειώσει την καριέρα του με τα περισσότερα Grand Slams, καθώς ο Νόβακ Τζιόκοβιτς είναι ακόμα λίγο πίσω. Πρέπει να σκεφτείτε ότι είναι ήδη τρελό αυτό που έχει πετύχει ο Ράφα, κατακτώντας το Roland Garros 13 φορές, φανταστείτε να κερδίσει και τον “άτυπο αγώνα δρόμου “, μεταξύ των τριών θρύλων του αθλήματος και να κλείσει την καριέρα του με τα περισσότερα Grand Slams, αυτό θα ήταν πραγματικά απίστευτο” πρόσθεσε ο 28χρονος τενίστας.

Κλείνοντας ο “μικρός αλλά θαυματουργός” Αργεντίνος ανέφερε: “Αυτές οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ καλές για μένα, έχω νικήσει μερικούς από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο και κατάφερα να μπω στους καλύτερους 10 της κατάταξης.

Γιάννης Μαύρος

The post Σβάρτσμαν: “Φέντερερ και Ναδάλ για G.O.A.T” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα