Στους “8” ο εντυπωσιακός Χατσάνοφ (vid)

Ο Κάρεν Χαστσάνοφ πραγματοποίησε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στο φετινό Australian Open με τον Ρώσο να επικρατεί του Ιάπωνα Γιοσιχίτο Νισιόκα με 6-0, 6-0, 7-6(4) παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά για 1η φορά στην καριέρα του στο συγκεκριμένο τουρνουά.

Ο Ρώσος με τους 15 άσους (2 διπλά λάθη), αλλά και το τρομακτικό 93%

στους κερδισμένους πόντους στο 1ο service (43/46), εκμεταλλεύτηκε το προβληματικό service του Ιάπωνα το οποίο και διέλυσε έχοντας 7/10 break-points! 

Στα πρώτα δύο sets ο Ρώσος ήταν “μαγικός” κατακτώντας τα με ισάριθμα bagels! Χαρακτηριστικό της κυριαρχίας του Χατσάνοφ είναι το γεγονός ότι στο 1ο set είχε ένα σερί 27-11 πόντους, ενώ στο 2ο παραχώρησε στον Νισιόκα μόλις 2 πόντους! 

Στο 3ο set ο Νισιόκα ήταν πιο ανταγωνιστικός, καθώς αν και βρέθηκε και πάλι πίσω με break (2-0) κατάφερε να το πάρει άμεσα πίσω ισοφαρίζοντας σε 2-2 μέσα σε αποθέωση από το κοινό. 

Το set οδηγήθηκε στο tie-break εκεί όπου ο Χατσάνοφ “χτύπησε” στο τέλος και με δύο συνεχόμενα mini-break έκανε το 3/4, 7/4 σφραγίζοντας τη νίκη και την πρόκριση στον επόμενο γύρο. 

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό Σεμπάστιαν Κόρντα ο οποίος επικράτησε στο δραματικό 5σετο απέναντι στον Χούμπερτ Χουρκάτς με 3-6, 6-3, 6-2, 1-6, 7-6(7). 



AUSTRALIAN OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+9h).

The post Στους “8” ο εντυπωσιακός Χατσάνοφ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα