Στους “16” ο Σίνερ, αποκλείστηκε ο Αλκαράζ (vids)

18:22 5/6/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Γιανίκ Σίνερ προκρίθηκε για 2η συνεχόμενη φορά στον 4ο γύρο του Γαλλικού Όπεν, κερδίζοντας με straight sets εμφάνιση, την έκπληξη του τουρνουά, Μίκαελ Ίμερ.

Αντιθέτως, εκτός συνέχειας έμεινε ο 18χρονος Ισπανός, Κάρλος Αλκαράζ Γκάρφια, ο οποίος δεν κέρδισε καν set από τον εντυπωσιακό Γερμανό, Γιάν Λέναρντ Στρουφ, που θα βρεθεί στη “16αδα” του Roland Garros

για 2η φορά στην καριέρα του.

Αρχικά ο Σίνερ, μετά από δυο ώρες και 24 λεπτά, επιβλήθηκε με 6-1, 7-5, 6-3 του Νο105 της παγκόσμιας κατάταξης και περιμένει τον Ράφαελ Ναδάλ στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Εξαιρετικός ο Ιταλός, δεν θέλησε να πέσει θύμα έκπληξης από τον Ίμερ, που στον προηγούμενο γύρο κέρδισε τον Γκαέλ Μονφίς και παρά το γεγονός ότι χρειάστηκε να σώσει set point του Σουηδού στο 2ο set, έφυγε από το court χωρίς απώλειες.

Back – 2⃣ – back@janniksin is into the 4R of #RolandGarros for the second consecutive year, overcoming a tough test from Ymer 6-1, 7-5, 6-3. pic.twitter.com/AWayzzgaEc

Roland-Garros (@rolandgarros) June 5, 2021

Την υπέροχη πορεία του στο Παρίσι συνεχίζει και ο Γιάν Λέναρντ Στρουφ, που σταμάτησε τον Κάρλος Αλκαράζ Γκάρφια, από την παρθενική του πρόκριση σε 4ο γύρο Major τουρνουά.

Ο 30χρονος Γερμανός, μετά τους Αντρέι Ρούμπλεφ και Φακούντο Μπάγκνις, κέρδισε και τον Αλκαράζ με 6-4, 7-6(3), 6-2 και στους “16” θα συναντήσει τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν, που νωρίτερα απέκλεισε τον Φιλίπ Κολσράιμπερ.

Hot Struff

The German fights off an incendiary Alcaraz to book a spot in the 4R, 6-4, 7-6, 6-2. Next up, a meeting with Diego Schwartzman.#RolandGarros |@Struffitennis pic.twitter.com/aJxFPfGQb3

Roland-Garros (@rolandgarros) June 5, 2021

Αυτήν θα είναι η 2η παρουσία του Στρουφ σε 4ο γύρο Grand Slam τουρνουά, στην 30η συμμετοχή του.

Όσον αφορά τον Αλκαράζ, μπορεί να αποκλείστηκε στον 3ο γύρο, όμως σίγουρα θα θυμάται για πάντα το παρθενικό του Roland Garros, μιας και έκανε τις πρώτες του δυο κολλητές νίκες σε Major και έδειξε για πολλοστή φορά, πως θα μας απασχολήσει πολύ με τα κατορθώματά του στο εγγύς μέλλον.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στους “16” ο Σίνερ, αποκλείστηκε ο Αλκαράζ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα