Στούπατσουκ: “Με τον Ντι Νένο θα είμαστε σίγουρα μαζί και το 2024”

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Αυτό είναι όπως φαίνεται το δόγμα του Φράνκο Στούπατσουκ, αλλά και του Μαρτίν Ντι Νένο. Ο Νο4 στην κατάταξη του World Padel Tour Αργεντινός παραχώρησε συνέντευξη στην ισπανική AS, μιλώντας για την εκπληκτική σεζόν που διανύει φέτος με τον Νο3 συμπατριώτη του, αλλά και την άμεση σύγκρισή τους με το Νο1 δίδυμο στον κόσμο, τους Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια.

Ο Φράνκο Στούπατσουκ.

Επιπρόσθετα, ο “Στούπα” στάθηκε στο ιδιαίτερα ελκυστικό αγωνιστικό

στυλ που παράγουν οι “Superpibes”, ξεκαθαρίζοντας πως επιθυμία και των δύο είναι η μεταξύ τους συνεργασία να συνεχιστεί και στο 2024, μιας και αμφότεροι είναι άκρως ικανοποιημένοι μέσα όσα έχουν πράξει φέτος από κοινού.

“Ο Μαρτίν και εγώ πάντοτε πετυχαίναμε καλά αποτελέσματα ως δίδυμο, οπότε περίμενα πως θα είχαμε μία καλή σεζόν. Ωστόσο, εμφανίστηκαν αυτοί οι γίγαντες, ο Τάπια και ο Κοέγιο, άρχισαν να νικούν παντού και έτσι κανείς δεν παρατήρησε εμάς. Πάντοτε δίναμε μάχες.

Κατανοώ πως οι Τάπια και Κοέγιο είναι πιο επιθετικοί, διότι όταν υπάρχει ένας αριστερόχειρας στην εξίσωση (ο Κοέγιο), τότε αυτός προσφέρει περισσότερη δύναμη και παραπάνω επιλογές στην ομάδα. Ο Κοέγιο επίσης είναι ψηλότερος του Λεμπρόν, αν και οι Γκαλάν και Λεμπρόν είναι καλύτεροι συνολικά στα βολέ. Εκεί είναι πολύ δυνατοί.

Οι Αγκουστίν Τάπια, Αρτούρο Κοέγιο, Φράνκο Στούπατσουκ και Μαρτίν Ντι Νένο.

Εγώ και ο Μαρτίν αποτελούμε ένα δίδυμο που παίζει πάντελ, αλλά του αρέσει να δημιουργεί και σόου όταν αγωνίζεται, οπότε έτσι ίσως αρέσουμε ακόμη περισσότερο (στο κοινό). Για παράδειγμα, ο Μέσι παίζει ποδόσφαιρο δίχως να ντριπλάρει πολύ και από την άλλη είχες τον Ροναλντίνιο που ήταν ένας τέλειος ντριπλαδόρος. Οι φίλαθλοι θα αποφασίσουν τι τους αρέσει.

Μαρτίν Ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσουκ ως συμπαίκτες στην Εθνική Αργεντινής.

Ο Μαρτίν και εγώ θα είμαστε δίδυμο και το 2024, αυτό είναι ξεκάθαρο. Δεν σκεφτόμαστε καμία αλλαγή στην παρούσα φάση. Βέβαια, ξέρετε τι ισχύει στο πάντελ, όπως και στη ζωή. Πως αυτό που υπάρχει σήμερα μπορεί να αλλάξει αύριο”, ανέφερε ο Στούπατσουκ.

Υπενθυμίζεται πως οι Ντι Νένο και Στούπατσουκ έχουν κατακτήσει φέτος πέντε τρόπαια στο World Padel Tour, έχοντας ταυτοχρόνως παρουσία σε άλλους πέντε τελικούς. Είναι χαρακτηριστικό πως οι δυο τους δεν έχουν αποκλειστεί ποτέ πριν τα ημιτελικά σε οποιαδήποτε διοργάνωση του WPT έχουν συμμετάσχει φέτος, έχοντας έτσι ξεκάθαρα μονιμοποιηθεί ως το Νο2 δίδυμο στον κόσμο.

The post Στούπατσουκ: “Με τον Ντι Νένο θα είμαστε σίγουρα μαζί και το 2024” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα