Στον τελικό του Τόκιο η εκπληκτική Μπέντσιτς!

Η Μπελίντα Μπέντσιτς πραγματοποίησε μια μεστή εμφάνιση κόντρα στην άκρως ανταγωνιστική Έλενα Ριμπάκινα και προκρίθηκε στον τελικό του Ολυμπιακού τουρνουά τένις γυναικών.

Η Ελβετή κέρδισε το Νο15 του ταμπλό με 7-6 (2), 4-6, 6-3, μετά από 2 ώρες και 46 λεπτά αμφίρροπης μάχης.

Η αθλήτρια από το Καζακστάν ξεκίνησε πολύ δυναμικά το παιχνίδι. Επέβαλε τον ρυθμό της, έχοντας εξαιρετικό 1ο σερβίς (17/21, 81%) και

εντυπωσιακές επιστροφές και πήρε ισχυρό προβάδισμα στα game του 1ου σετ (5-2). Ωστόσο το Νο9 του ταμπλό δεν είχε πει την τελευταία του λέξη.

Η Μπέντσιτς βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όμως έδειξε χαρακτήρα και ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση. Αρχικά έσβησε 5 set points της αντιπάλου της, 2 στο 10ο game και 3 στο 12ο και στην συνέχεια όντας εξαιρετική στο Tie Break έκανε το 1-0 σετ.

Στο 2ο κομμάτι της αναμέτρησης η Ριμπάκινα αντέδρασε. Έπαιξε τένις υψηλού επιπέδου, έσπασε δύο φορές το σερβίς της αντιπάλου της, ενώ η ίδια δέχθηκε μόλις ένα break και έφερε το ματς στα ίσια.

Στο 3ο και τελευταίο σετ του παιχνιδιού το Νο20 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA βρέθηκε μπροστά με 2-1 και 3-2, όμως για ακόμη μια φορά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα που με κόπο απέκτησε και τέθηκε εκτός συνέχειας.

Η Μπέντσιτς στον τελικό του Τόκιο θα αντιμετωπίσει την νικήτρια της αναμέτρησης Ελίνα Σβιτόλινα – Μαρκέτα Βοντρούσοβα.

OLYMPIC GAMES MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+6h)

Γιάννης Μαύρος

The post Στον τελικό του Τόκιο η εκπληκτική Μπέντσιτς! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα