Στον τελικό του Μόντρεαλ η Πλίσκοβα (vids)

Η Καρολίνα Πλίσκοβα επικράτησε της Νο1 του ταμπλό, Αρίνα Σαμπαλένκα στο μεγάλο ημιτελικό της ημέρας στο National Bank Open του Μόντρεαλ και προκρίθηκε στο ματς-τίτλου της διοργάνωσης.

Η υψηλόσωμη Τσέχα, δεν άφησε στην αντίπαλό της να πάρει εκδίκηση για το μεταξύ τους παιχνίδι στα ημιτελικά του Wimbledon και την ξανακέρδισε, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση.

Μετά από 83

λεπτά αγώνα, η Νο6 τενίστρια στον κόσμο, επιβλήθηκε με 6-3, 6-4 και περιμένει τον έτερο ημιτελικό ανάμεσα στην Τζέσικα Πεγκούλα και την Καμίλα Τζιόρτζι, ώστε να μάθει ποια θα αντιμετωπίσει στον τελικό του Μόντρεαλ.

A masterclass in Montreal

@KaPliskova ousts top seed Sabalenka to reach her third final of the season!#OBN21 pic.twitter.com/RU7mcFpKk3

wta (@WTA) August 14, 2021

Η Πλίσκοβα έκανε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στη Σαμπαλένκα, κερδίζοντας 36/52 πόντους πίσω από το σερβίς της. Άφησε τη Λευκορωσίδα να φτάσει μόλις σε τρία break points σε ολόκληρο το παιχνίδι (1/3) και πήρε ελεγχόμενα τη νίκη.

Το 2ο σερβίς, ήταν αυτό που πλήγωσε τη Σαμπαλένκα, η οποία κέρδισε πίσω από αυτό, μόλις το 30% των πόντων (10/30). Η Τσέχα μέτρησε 4/8 break points και πανηγύρισε την 4η σερί νίκη της στον Καναδά.

Μάλιστα, έχει να χάσει set, από το πρώτο που έπαιξε στο τουρνουά, στην πρεμιέρα της απέναντι στη Ντόνα Βέκιτς. Έκτοτε, μετράει οκτώ διαδοχικά κερδισμένα.



Η 29χρονη θα αγωνιστεί στον 3ο φετινό τελικό της, ενώ έχει εξασφαλίσει την άνοδό της στο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης, από την ερχόμενη εβδομάδα.

NATIONAL BANK OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στον τελικό του Μόντρεαλ η Πλίσκοβα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα