Στον τελικό του Miami Open η Ριμπάκινα (vids)

Μια νίκη μακριά από το double σε Indian Wells και Miami Open, βρίσκεται η υπερφορμαρισμένη Έλενα Ριμπάκινα.

Η φιναλίστ του Australian Open 2023 και κάτοχος του Wimbledon 2022, πραγματοποίησε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, επικρατώντας με 7-6(3), 6-4 της Τζέσικα

Πέγκουλα στο 2ο ημιτελικό της WTA 1000 διοργάνωσης την Πέμπτη.

Sunshine after the rain…?

Elena Rybakina gets past Pegula and is one win away from the Sunshine Double!!

Will face Kvitova or Cirstea in the #MiamiOpen final on Saturday pic.twitter.com/LmS0nc9Jkt

wta (@WTA) March 31, 2023

Το Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης, σε ένα αμφίρροπο ματς γεμάτο breaks, κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά την Πέγκουλα και προκρίθηκε στον τελικό της Φλόριντα όπου θα περιμένει τη νικήτρια της αναμέτρησης Κβίτοβα-Κιρστέα την Παρασκευή.

Με την πρόκριση στον τελικό, η Ριμπάκινα είναι μια νίκη μακριά από το να γίνει μόλις η 5η τενίστρια στην ιστορία που κατακτά το Sunshine Double σε Καλιφόρνια και Φλόριντα.

Αφού κέρδισε τα δύο πρώτα ματς στο Μαϊάμι στα τρία σετ, συμπεριλαμβανομένου και της νίκης με match point κάτω επί της Μπαντόσα στο 3ο γύρο, η Ριμπάκινα δεν έχει απολέσει άλλο σετ στο τουρνουά.

Στην αναμέτρηση με την Πέγκουλα, η 23χρονη Καζάκα πέτυχε 6 breaks έναντι 5 της Αμερικανίδας, με την Πέγκουλα να αποτυγχάνει να σερβίρει δύο φορές στο 5-4 και στο 6-5 για το προβάδισμα στο σκορ.

“Η Τζέσικα έπαιξε πολύ καλά σε κάποιες στιγμές. Δεν είναι εύκολο να την αντιμετωπίζεις γιατί κρατάει τη μπάλα πολύ χαμηλά και είναι δύσκολο να ανακατευθύνεις τη μπάλα. Σήμερα έπαιζα καλύτερα όταν βρισκόμουν πίσω” είπε η Ριμπάκινα.

MIAMI OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Στον τελικό του Miami Open η Ριμπάκινα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα