Αττάλεια: Διπλή πρόκριση για την Ματούλα

Την πρόκριση για την προημιτελική φάση του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων πήρε η Μάρθα Ματούλα, το οποίο διεξάγεται στην Αττάλεια της Τουρκίας. Εκτός συνέχειας έμεινε η Ελένη Κορδολαίμη.

Η 25χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε σήμερα της Κοχάρου Νίμι από την Ιαπωνία με 6-1, 6-2, μέσα σε 69 αγωνιστικά λεπτά, και πέρασε στους “8”, για να διεκδικήσει την είσοδό της στα ημιτελικά κόντρα

στην Τσέχα Ντενίσα Χιντόβα.

Αντίθετα, η Κορδολαίμη δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παρουσία της στα προημιτελικά, καθώς ηττήθηκε από την Ζίμπεκ Κουλαμπαγιέβα από το Καζακστάν με 7-6(8), 6-3, έπειτα από δύο ώρες και 14 λεπτά αγώνα.

Η 30χρονη Ελληνίδα ολοκλήρωσε την παρουσία της στη διοργάνωση με 4 νίκες και μία ήττα, καθώς προερχόταν από τα προκριματικά, ενώ έδωσε μεγάλη “μάχη” στον σημερινό της αγώνα, που εν τέλει δεν της έδωσε την πρόκριση.

Αναφορικά με τα διπλά του τουρνουά στην Τουρκία, η Μάρθα Ματούλα συνεχίζει να αγωνίζεται με επιτυχία, καθώς πριν από λίγο προκρίθηκε στον ημιτελικό, έχοντας για παρτενέρ της την Σουηδέζα Ζακλίν Καμπάχ Αβάντ.

Το Ελληνοσουηδικό δίδυμο επικράτησε των Ζιμάρν Γκρεραλντίν Γκεράλντ Γκονζάλεζ (Χιλή) και Μαρί Μετρό (Ελβετία) με 6-2, 6-3, μετά από 54 λεπτά αγώνα, και θα παίξουν αύριο για την πρόκριση τους στον τελικό, κόντρα στις Ξένια Μπαντρούφκοβα (Πολωνία) και Ντενίς Χραντίνκοβα από την Τσεχία.

The post Αττάλεια: Διπλή πρόκριση για την Ματούλα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα