Στον τελικό μετά από μαραθώνιο ο Μεντβέντεφ – VIDEO

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ έκανε μια σπουδαία εμφάνιση, την καλύτερη της καριέρας του στην χωμάτινη επιφάνεια, και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του φετινού Barcelona Open, νικώντας στα τρία σετ τον Κέι Νισικόρι…

Στον παρθενικό του τελικό στην “κόκκινη” επιφάνεια πέρασε το απόγευμα του Μ.Σαββάτου ο Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Ρώσος, Νο14 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, ήταν φοβερός κόντρα στον

Κέι Νισικόρι και παρότι βρέθηκε να χάνει με μπρέικ στο τρίτο και καθοριστικό σετ, γύρισε από την κόλαση, παίρνοντας το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής στη Βαρκελώνη.

Χρειάστηκαν να περάσουν δυόμιση ώρες για να καταβάλλει την αντίσταση του Ιάπωνα, ο νεαρός Ρώσος, όμως το έκανε με απαράμιλλο στυλ.

Δείχνοντας μεγάλα αποθέματα ενέργειας και αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά πως διάγει την καλύτερη αγωνιστική περίοδο της ζωής του, ο Μεντβέντεφ επικράτησε με 6-4, 3-6, 7-5 του Νισικόρι και πέρασε στον αυριανό μεγάλο τελικό.

Daniil Medvedev has done it!

● 25th win of 2019
● First Barcelona final

The Russian defeats two-time champion Kei Nishikori 6-4 3-6 7-5.

@bcnopenbs pic.twitter.com/r96YPnaCs0

Tennis TV (@TennisTV) 27 Απριλίου 2019


Ένα μπρέικ ήταν αρκετό για τον Ρώσο στο τρίτο σετ, αν και βρέθηκε αρχικά πίσω με 0-2. Αφού δεν πτοήθηκε σε εκείνο το σημείο και επέστρεψε παίρνοντας εκ νέου το προβάδισμα με 3-2, δεν το έχασε ποτέ ξανά.

Ο Νισικόρι, πάλεψε, μόχθησε για να προκριθεί στον τέταρτο τελικό του στο Barcelona Open τα τελευταία πέντε χρόνια, όμως δεν τα κατάφερε, γιατί είχε απέναντί του έναν πραγματικά σταθερότατο, και εξαιρετικό Μεντβέντεφ.

Την Κυριακή του Πάσχα, ο 23χρονος θα διεκδικήσει στην “Pista Rafa Nadal”, τον παρθενικό του τίτλο στο χώμα και τον δεύτερο τη φετινή σεζόν (μετά από αυτόν στη Σόφια).

Ταυτόχρονα, αυτός θα είναι ο έβδομος τελικός της καριέρας του στο Tour της ΑΤΡ και ο τρίτος μέσα στο 2019, καθώς μετράει ήδη και έναν χαμένο στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας, όπου είχε ηττηθεί από τον σημερινό του αντίπαλο, τον Νισικόρι.

Στον τελικό του φετινού Barcelona Open, ο Μεντβέντεφ θα αντιμετωπίσει είτε τον Ράφα Ναδάλ, είτε τον Ντομινίκ Τιμ.

ARCELONA OPEN SINGLES DRAW | OOP | TV SCHEDULE

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στον τελικό μετά από μαραθώνιο ο Μεντβέντεφ – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα