Στον Χούρκατς το ντέρμπι με τον Τιμ (vids)

Ο υπερασπιστής του τίτλου στο ΑΤΡ 250 τουρνουά της Μετς, Χούμπερτ Χούρκατς, πήρε το ντέρμπι της Πέμπτης (22/9) κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του αυτή την εβδομάδα στη Γαλλία.

Ο Πολωνός, ξεπέρασε το εμπόδιο του πρώην Νο3 και νυν Νο182 τενίστα στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ με 6-3, 6-4 μετά από 77 λεπτά αγώνα και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης, που θα κοντραριστεί με τον Άρθουρ Ρίντερκνες

(Νο60).

Quarter-Finals Bound!

Defending champion @HubertHurkacz advances into this year’s quarter-finals with a 6-3 6-4 win over Thiem@MoselleOpen pic.twitter.com/vPAE9xSXaa

Tennis TV (@TennisTV) September 22, 2022

Ο Χούρκατς, πέτυχε μόλις τη 2η νίκη του στα τελευταία πέντε ματς του στο Tour, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον 29χρονο Αυστριακό.

Σέρβιρε 12 άσους, κράτησε ανέπαφο το σερβίς του καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, κερδίζοντας 41/54 πόντους πίσω από αυτό και με 2/5 break point ευκαιρίες, έφυγε νικητής από το court, στο ντεμπούτο του στο Moselle Open.

Ο Τιμ, που την Τετάρτη (21/9) κέρδισε τον Ρισάρ Γκασκέ στον 1ο γύρο, δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά τον αντίπαλό του και παρά την καλή εμφάνιση που έκανε, αποχώρησε από το τουρνουά, με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα.

Την ερχόμενη Δευτέρα (26/9), πάντως, θα κερδίσει 12 θέσεις στον πίνακα της ΑΤΡ και θα ανέβει στο Νο170 του κόσμου.

Two Heavyweights Collide!

Who will come out on top between @HubertHurkacz & @domithiem?

Stream @MoselleOpen LIVE NOW: https://t.co/hOHmv2xkbv pic.twitter.com/wHbtM7K2TN

Tennis TV (@TennisTV) September 22, 2022

Όσον αφορά τον επόμενο αντίπαλο του Χούρκατς στη Μετς, ο Ρίντερκνες επικράτησε του Νο5 του ταμπλό, Νικολόζ Μπασιλασβίλι, με 7-6(11), 6-3. Στα προημιτελικά μπήκαν και οι Λορέντζο Σονέγκο, Αλεξάντερ Μπούμπλικ, με νίκες επί των Ζιλ Σιμόν και Έμιλ Ρουσουβόρι.

MOSELLE OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

The post Στον Χούρκατς το ντέρμπι με τον Τιμ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα