Στο Tatoi Tennis Club ο Ιμέρ!

21:00 1/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tennis24.gr, ο Ελίας Ιμέρ είναι ο δεύτερος τενίστας, μετά τον Γκαέλ Μονφίς, μέσα σε πολύ λίγες μέρες που επισκέπτεται τη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα τις πανέμορφες εγκαταστάσεις του Tatoi Tennis Club για να προπονηθεί ενόψει της χωμάτινης σεζόν!

Οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις του Tatoi Tennis Club έχουν καταφέρει μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων να μετρούν τρεις πολύ σημαντικές επιτυχίες έχοντας εξελιχθεί σε μοχλό ανάπτυξης για το ελληνικό τένις!

Μετά λοιπόν την ολιγοήμερη επίσκεψη

του Γκαέλ Μονφίς και την απόλυτα πετυχημένη διεξαγωγή των ομίλων ανόδου στο πρώτο Group της Ευρω-Αφρικανικής ζώνης για το Fed Cup με τη χώρα μας να παίρνει το ένα από τα δύο εισιτήρια του προβιβασμού, σειρά είχε η άφιξη του Ελίας Ιμέρ!

Μιλάμε για έναν από τους ποιοτικότερους τενίστες στον κόσμο στην ηλικία του, τα 22 χρόνια, έχοντας φτάσει ως και τη θέση Νο118 στον κόσμο το 2016.

Ο Σουηδός τενίστας έχει προπονητή τον τεράστιο Ρόμπιν Σόντερλινγκ,ενώ ο “Ελι” όπως είναι το παρατσούκλι του ξεκίνησε το τένις στα 4 του έχοντας σαν είδωλο τον Μάικλ Τσανγκ.

Αν και παίζει με τα “χρώματα” της Σουηδίας, η καταγωγή του είναι από την Αιθιοπία ενώ και τα δύο αδέρφια του, Μίκαελ και Ραφαέλ, παίζουν επίσης τένις.

Το αγαπημένο του χτύπημα είναι το forehand και αγαπημένη του επιφάνεια το χώμα!

Φυσιοθεραπευτής του Ιμέρ είναι ο Ελληνας Σωτήρης Ντάνος με πολλά χρόνια εμπειρίας στο τουρ και παλαιότερος συνεργάτης του Μπέρναρντ Τόμικ.

Ο Ιμέρ έφτασε στη χώρα μας την Τρίτη, θα προπονηθεί στο Τατόι την Πέμπτη και την Παρασκευή και το Σάββατο αναχωρεί για Μασσαλία.

Ας ελπίσουμε να δούμε και άλλα ονόματα του αντρικού και του γυναικείου τουρ να έρχονται για να προπονηθούν στη χώρα μας και να γίνει η Ελλάδα πόλος έλξης προς αυτήν την κατεύθυνση.

Το Tatoi Tennis Club έχει δείξει τον δρόμο.

Κώστας Αϊτάκης

The post Στο Tatoi Tennis Club ο Ιμέρ! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα