Ο λόγος του “Βασιλιά”

18:11 1/5/2018 - Πηγή: Tennis24
Ο Ρότζερ Φέντερερ μίλησε, από τη Ζάμπια στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή, για τους λόγους της απόφασής του να μην κατέβει ούτε φέτος στα χωμάτινα τουρνουά αλλά και για τη δουλειά που κάνει το Roger Federer Foundation στην Αφρική που τον γεμίζει με ένα όνειρο…

Παρά το γεγονός ότι έχει δεχτεί αρκετή κριτική για την απόφασή του να μην αγωνιστεί, για δεύτερη συναπτή χρονιά, στη χωμάτινη σεζόν, ο Ρότζερ Φέντερερ δεν αποφεύγει το θέμα και εξηγεί τους λόγους που τον οδηγούν σε αυτήν την αναπόφευκτη απόφαση.

“Δεν

είμαι 25 πλέον. Πρέπει να φυλάξω ενέργεια για το Wimbledon. Για να το πω απλά, μου αρέσει πιο πολύ το γρασίδι από το χώμα, γι’αυτό και δεν θα συμμετάσχω ούτε φέτος στο χώμα” ανέφερε λακωνικά αλλά γεμάτος νόημα ο Ελβετός!

Εδώ και μία εβδομάδα περίπου, ο Ροτζ βρίσκεται στη Ζάμπια της Αφρικής όπου επιθεωρεί την εξαιρετική δουλειά που κάνει το Roger Federer Foundation στο κομμάτι της εκπαίδευσης στην πολύπαθη χώρα της Αφρικής.

“Η Αφρική βρίσκεται πολύ πίσω στα αθλήματα και ακόμα έχουμε πολλή δουλειά. Το όνειρό μου είναι να δω έναν αθλητή από τη Ζάμπια να κερδίζει Major. Αλλά απέχουμε ακόμα πολύ από αυτό. Θα πρέπει να γίνουν περισσότερα γήπεδα, να έχουμε περισσότερες μπάλες, καλύτερες ρακέτες, περισσότερους και καλύτερους προπονητές!” κατέληξε ο φιλάνθρωπος Φεντ!

Κώστας Αϊτάκης

The post Ο λόγος του “Βασιλιά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα