Στην Μλαντένοβιτς το ντέρμπι – VIDEO

Η Κριστίνα Μλαντένοβιτς αναδείχθηκε μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με την Ντόνα Βέκιτς, για τον 3ο γύρο του International τουρνουά στο Λιντζ της Αυστρίας…

Η Γαλλίδα μπορεί να έμεινε πίσω με σετ, όμως αντέδρασε και πέτυχε μεγαλειώδη νίκη με ανατροπή σε βάρος της Κροάτισσας αντιπάλου της, Νο21 τενίστριας του κόσμου αυτή τη στιγμή.

Μετά από 1 ώρα και 52 λεπτά, η Μλαντένοβιτς επικράτησε με 3-6, 6-1, 6-2 της Βέκιτς και “σφράγισε” το εισιτήριό της για τα προημιτελικά του Upper Ladies Linz, που θα

αντιμετωπίσει την Εκατερίνα Αλεξάντροβα.

.@KikiMladenovic complete the comeback at @WTALinz!

Securing the 3-6, 6-1, 6-2 victory over Vekic! pic.twitter.com/GKWDC4N44P

WTA (@WTA) 10 Οκτωβρίου 2019


Άξιο αναφοράς στο ντέρμπι της Πέμπτης στην Αυστρία, το γεγονός ότι η Βέκιτς είχε 4/4 μπρέικ πόιντς στο πρώτο σετ και ανάγκασε την Γαλλίδα να μην κρατήσει ούτε μια φορά το σερβίς της.

Στο δεύτερο σετ όμως, μετά το πρώτο χαμένο μπρέικ πόιντ της, η Κροάτισσα κατέρρευσε και έχασε 12/15 γκέιμς που παίχτηκαν, γνωρίζοντας μια απρόσμενη ήττα.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της ημέρας, η Αλεξάντροβα απέκλεισε με 7-6(1), 2-6, 6-4 την Λάουρα Σίγκεμουντ και πέρασε στην τελική “8αδα”, με την Βικτόρια Κούζμοβα να πραγματοποιεί σπουδαία εμφάνιση και να θέτει νοκ-άουτ την Αναστασία Παβλιουτσένκοβα με 2-6, 6-2, 6-4.

AUSTRIA LADIES LINZ SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στην Μλαντένοβιτς το ντέρμπι – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα