Στη Μουγκουρούθα το ντέρμπι (vids)

22:07 3/9/2021 - Πηγή: Tennis24

Στο μεγάλο ντέρμπι των δυο πρώην Νο1, η Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα βγήκε νικήτρια μετά από τρία εντυπωσιακά sets και προκρίθηκε στις “16” καλύτερες του φετινού US Open, αφήνοντας εκτός τη Βικτόρια Αζαρένκα.

Η Ισπανίδα, Νο9 του ταμπλό στη Νέα Υόρκη, χρειάστηκε δυο ώρες και 18 λεπτά για να υπερκεράσει το εμπόδιο της πολύπειρης Λευκορωσίδας με σκορ 6-4, 3-6, 6-2.

Στον 4ο γύρο, η Μουγκουρούθα θα βρει απέναντί της, την

πρωταθλήτρια του Roland Garros, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα.

Για να κερδίσει την Αζαρένκα, έπρεπε να βγάλει 34 winners από το μανίκι της και να σερβίρει καταπληκτικά πίσω από το 1ο σερβίς της. Εκεί, κέρδισε 37/50 πόντους και διευκόλυνε το έργο της.

Η Αζαρένκα, κέρδισε μόλις 16/41 πόντους πίσω από το 2ο σερβίς της και “πληγώθηκε” ανεπανόρθωτα στο συγκεκριμένο κομμάτι του παιχνιδιού, βλέποντας την πρόκριση να της… ξεφεύγει στο καθοριστικό set.

Όσον αφορά την Κρεϊτσίκοβα, έθεσε νοκ-άουτ την Ρωσίδα, Καμίλα Ραχίμοβα με 6-4, 6-2 και πήρε την παρθενική πρόκριση της καριέρας της στον 4ο γύρο του Αμερικανικού Όπεν, στην πρώτη της εμφάνιση στο τουρνουά της Νέας Υόρκης.

Η Τσέχα τελείωσε τον αγώνα με 3/3 break points και “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες το Νο134 της παγκόσμιας κατάταξης.

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στη Μουγκουρούθα το ντέρμπι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα