US Open: Ρεκόρ άσων από την Πλίσκοβα! (vid)

14:36 3/9/2021 - Πηγή: Tennis24

H Καρολίνα Πλίσκοβα εξασφάλισε τη συμμετοχή της στην 3η φάση του US Open επικρατώντας της Αμερικανίδας, Αμάντα Ανισίμοβα με 7-5, 6-7(5), 7-6(7) σε ένα παιχνίδι που κράτησε 2,5 ώρες και ήταν ένα από τα καλύτερα του τουρνουά.

Ήταν μια από τις σπάνιες φορές που είδαμε τόσα λίγα break σε ένα παιχνίδι WTA. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός ότι η Πλίσκοβα

είχε 2/3 break-points και η Ανισμόβα μόλις 1/3! 

Ωστόσο, αυτό που έμεινε ήταν το ρεκόρ άσων από την Τσέχα, η οποία σταμάτησε στους 27, επίδοση που αποτελεί την καλύτερη στο τουρνουά μετά από τους 21 που είχε σημειώσει η Γερμανίδα Τζούλια Γκέργκες στον 4ο γύρο του 2019 απέναντι στην Ντόνα Βέκιτς. 

Karolina Pliskova struck 24 aces in her match-point saving win over Amanda Anisimova in the second round. This is the most any woman has hit in a match at #USOpen since the tournament began recording the stat in 1998.

Previous record was owned by Julia Goerges (21): pic.twitter.com/prwEACidfv

WTA Insider (@WTA_insider) September 3, 2021

Οι 27 άσοι είναι οι περισσότεροι άσοι που έχουν σημειωθεί στο τουρνουά, από το 1998 από τη στιγμή δηλαδή που άρχισαν να καταγράφονται στατιστικά. 

Πέρσι η Σερίνα Γουίλιαμς έφτασε πολύ κοντά να καταρρίψει το ρεκόρ της Γκέργκες σταματώντας στους 20 άσους στο παιχνίδι με την Τσβετάνα Πιρόνκοβα. 

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post US Open: Ρεκόρ άσων από την Πλίσκοβα! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα