Να επιστρέψει στις νίκες

Η βροχή δημιουργεί μεγάλα προβλήματα στους διοργανωτές του Fever Tree Championships στο Queen’s, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να περιμένει υπομονετικά τη σειρά του να αγωνιστεί…

Η Μαρία Σάκκαρη δεν τα κατάφερε κόντρα στη Ναόμι Οσάκα στο Μπέρμιγχαμ νωρίτερα, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο δεύτερο και τελευταίο χορτάρινο τουρνουά προετοιμασίας πριν το Wimbledon.

Ο κορυφαίος

Έλληνας τενίστας, θα αγωνιστεί στο κεντρικό court του ιστορικού Queen’s Club, απέναντι στον κορυφαίο Βρετανό της κατάταξης, Κάιλ Έντμουντ (Νο30) στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση στο tour.

Ο 24χρονος Έντμουντ, δεν τα πήγε καλά στο χώμα (έξι ήττες σε εννιά ματς που έδωσε στο στη χωμάτινη περίοδο), όμως στο γρασίδι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και το κίνητρό του είναι πολύ υψηλό, παίζοντας μπροστά στους συμπατριώτες του και έχοντας απέναντί του έναν από τους κορυφαίους του κόσμου.

Η αναμέτρηση ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 18:00GR, όμως οι βροχές στο Λονδίνο δυσχεραίνουν την κατάσταση, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να περιμένει να ξεκινήσει η δράση στο Queen’s.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:30GR.

QUEEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Να επιστρέψει στις νίκες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα