Στη Fila η Κίκι Μπερτένς

10:04 6/1/2019 - Πηγή: Tennis24

Δύο ακόμη προσθήκες στην οικογένεια της Fila, αφού Κίκι Μπερτένς και Λάουρα Σίγκεμουντ θα εκπροσωπούν το κορυφαίο brand ένδυσης και υπόδησης, με βαριά ιστορία στο άθλημα του τένις.

Η Κίκι Μπερτένς βρίσκεται στο Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης και το 2018 πραγματοποίησε την καλύτερη χρονιά της καριέρας της.

Στα 27 της χρόνια, η χαρισματική Ολλανδέζα έχει κερδίσει 7 WTA Singles τίτλους και 10 στο διπλό ενώ από τα highlight

της περσινής χρονιάς ήταν η παρθενική της συμμετοχή στο WTA Finals της Σιγκαπούρης όπου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά.

“Νιώθω τόσο ευγνώμων που θα έχω την ευκαιρία να εκπροσωπήσω τη FILA, μέσα κι έξω από τα courts. Η FILA έχει μεγάλη ιστορία χορηγώντας τους κορυφαίους τενίστες στον κόσμο και είναι μεγάλη τιμή για μένα να ανήκω σε αυτή την οικογένεια” είπε στις πρώτες της δηλώσεις ως ambassador της Fila, η Κίκι Μπερτένς.

Από την πλευρά του, ο Νοτιοκορεάτης πρόεδρος της Fila, Gene Yoon, δήλωσε: “Πιστεύουμε ότι η Κίκι έχει σπουδαίες προοπτικές και ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της FILA. Ανυπομονούμε να τη στηρίξουμε και να τη βοηθήσουμε να εκπληρώσει τους υψηλούς στόχους της”

Παράλληλα, η Fila ανακοίνωσε και τη σύναψη συνεργασίας με την Λάουρα Σίγκεμουντ. H 30χρονη Γερμανίδα βρίσκεται στο Νο113 του κόσμου και το 2016 κατέκτησε τον τίτλο στο μικτό του US Open.

Στην οικογένεια της Fila ανήκουν σπουδαία ονόματα του γυναικείου αλλά και ανδρικού τένις όπως Καρολίνα Πλίσκοβα, Άσλει Μπάρτι, Μάριν Τσίλιτς, Τζον Ίσνερ, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, Σαμ Κουέρι και άλλοι.

New year, new look

We are proud to announce that World No. 9 Kiki Bertens has joined the FILA family!

Catch Kiki sporting our latest footwear and apparel on-court in 2019, starting this week in Brisbane! #filatennis pic.twitter.com/vXtfC0T1Vl

Fila Tennis (@FilaTennis) 1 Ιανουαρίου 2019

The post Στη Fila η Κίκι Μπερτένς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα