Ο “εμίρης” Μπαουτίστα Αγούτ! – VIDEO

19:30 5/1/2019 - Πηγή: Tennis24
Μετά τον περσινό του θρίαμβο στο Ντουμπάι, ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ θριάμβευσε και στη Ντόχα κερδίζοντας και τον τελικό κόντρα στον εξαιρετικό αυτήν την εβδομάδα Τόμας Μπέρντιχ!

Η Μέση Ανατολή του πάει!

Ο Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ έκανε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο 2019!

Μετά από μια μέτρια σεζόν ειδικά στο δεύτερο μισό του 2018, ο 30χρονος Ισπανός δούλεψε σαν σκυλί στην off season όπως ο ίδιος αποκάλυψε και ήδη απολαμβάνει τους καρπούς της μεγάλης του προσπάθειας!

Μετά την επική νίκη του κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Αγούτ δεν σταμάτησε εκεί και νίκησε τον Τόμας Μπέρντιχ

στον μεγάλο τελικό της Ντόχα με 6-4, 3-6, 6-3 κατακτώντας τον ένατο τίτλο καριέρας του, ανοίγοντας φυσικό τον λογαριασμό για το 2019!

Μνημειώδης προσπάθεια για τον έμπειρο Ισπανό που εξελίσσεται σε δεύτερο…Νταβίντ Φερέρ λόγω της τρομερής μαχητικότητας του και της πολύ σκληρής δουλειάς που είναι εμφανές ότι αφιερώνει στην προπόνηση.

Μετά από σειρά πολύ ωραίων αγώνων στο Κατάρ αυτήν την εβδομάδα και ο τελικός ήταν αμφίρροπος με τους παίκτες να μοιράζοντας τις εντυπώσεις και από ένα break στα δύο πρώτα σετ.

Ο Μπέρντιχ, από το δεύτερο σετ και μετά έδειχνε να είναι ο πιο φρέσκος σωματικά από τους δύο αλλά τελικά ήταν αυτός που “λύγισε” πρώτος στην πίεση του τρίτου και καθοριστικού σετ.

Έκανε ένα κάκιστο service game με δύο διπλά λάθη και το πλήρωσε με τον Αγούτ να προηγείται μέχρι και με 4-1 και 0-40 στο σερβίς του Τσέχου δείχνοντας να καθαρίζει την κατάσταση!

Ωστόσο, το ματς εξελίχθηκε σε δράμα καθώς ο Μπέρντιχ έσωσε και τα τρία break point και μάλιστα έφτασε αυτός σε διπλό break point στο αμέσως επόμενο service game του Ισπανού.

Εκεί, κρίθηκε όλο το ματς μιας και ο Ισπανός με περίσσια μαχητικότητα τα έσωσε και δεν έδωσε άλλη ευκαιρία στον αντίπαλό του.

Παρά την απώλεια του τίτλου, ο Μπέρντιχ, στο πρώτο τουρνουά μετά από έξι μήνες, έδειξε ότι είναι πανέτοιμος να επιστρέψει τουλάχιστον στο Τοπ20 της παγκόσμιας κατάταξης καθώς είναι σε εξαιρετική αγωνιστική και σωματική κατάσταση.

Σάββατο, 5/1: Τελικός Qatar Open

Bautusta Agut (Spain) beat Berdych (Czech Republic) 6-4 3-6 6-3

QATAR OPEN SINGLES DRAW | OOP (-1h)| TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Ο “εμίρης” Μπαουτίστα Αγούτ! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα