Ολυμπιακός: Η κατάσταση των Τσιμίκα, Ποντένσε

Στην αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ο Ολυμπιακός είχε δύο αναγκαστικές αλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα δύο ποδοσφαιριστών που είναι σημαντικοί για την εικόνα των «ερυθρόλευκων».

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες μόλις στο 37′ έχασαν τον Ποντένσε. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Σουντανί. Και στο δεύτερο ημίχρονο έγινε αλλαγή ο Τσιμίκας από τον

Πέδρο Μαρτίνς. Ο Έλληνας αριστεροπόδαρος μπακ των «ερυθρόλευκων» χτύπησε στη μέση του και αμέσως έγινε αλλαγή, αφού δεν μπορούσε να συνεχίσει. Με τον Βασίλη Τοροσίδη να μπαίνει αντί του Τσιμίκα και να αγωνίζεται στ’ αριστερά της άμυνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Μαρτίνς: «Ο καθένας έχει τη γνώμη του για το διαιτητή»

Από εκεί και πέρα όσον αφορά την κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών, τα πράγματα έχουν ως εξής. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ αναφέρουν για τον Ποντένσε πως έχει μία σύσπαση στον δεξιό προσαγωγό. Από την άλλη ο Τσιμίκας ταλαιπωρείται από κάκωση οσφυϊκης μοίρας.

Βέβαια αμφότεροι θα κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις τη Δευτέρα, όποτε και ο Ολυμπιακός θα έχει επιστρέψει στη βάση της από τη Θεσσαλονίκη.

Αυτή είναι η εκτίμηση που έχουν οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων», για τους δύο παίκτες. Με την επιστροφή όμως της ομάδας θα υπάρχουν οριστικά τα νέα για την κατάστασή τους.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

The post Ολυμπιακός: Η κατάσταση των Τσιμίκα, Ποντένσε appeared first on sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα