Sportski Zurnal: "Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Νεμάνια Γιόβιτς"

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σκανάρουν τη διεθνή αγορά, τόσο για έμπειρους όσο και για πιο νεαρούς σε ηλικία ποδοσφαιριστές για να ενισχύσουν τα ρόστερ της πρώτης και της δεύτερης ομάδας τους.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές για παίκτες στις θέσεις του δεξιού μπακ, του εξτρέμ και του επιτελικού χαφ και αναμένονται σύντομα εξελίξεις.

Στη Σερβία συνδέουν τον Ολυμπιακό

τις τελευταίες ώρες με τον Νεμάνια Γιόβιτς. Ο διεθνής εξτρέμ και σέντερ φορ ανήκει στην Παρτιζάν, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα στο Sportski Zurnal, ο νεαρός επιθετικός ο οποίος σε ενάμιση μήνα θα κλείσει τα 20 του χρόνια, απασχολεί τον Ολυμπιακό, τη Φιορεντίνα και τη Βαλένθια.

Ο Γιόβιτς έκανε πολύ καλή σεζόν με την Παρτιζάν (48 αγώνες, 4 γκολ, 6 ασίστ) και παρά το νεαρό της ηλικίας του τις τελευταίες ημέρες αγωνίστηκε στην εθνική ανδρών της Σερβίας στα φιλικά παιχνίδια εναντίον της Ιαπωνίας και της Τζαμάικα.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής χρησιμοποιείται στην Παρτιζάν κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, αλλά έχει παίξει και στις θέσεις του σέντερ φορ και του περιφερειακού επιθετικού.

Παρεμπιπτόντως, η Παρτιζάν έχει ζητήσει από τον Ολυμπιακό τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, που δεν υπολογίζεται και φέρεται να προσφέρει 600.000 ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα