Στον Ρούμπλεφ το ντέρμπι του 2ου γύρου – VIDEO

23:31 3/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Αντρέι Ρούμπλεφ ήταν ο μεγάλος νικητής του προτελευταίου, χρονικά, παιχνιδιού της Τετάρτης στο ABN Amro Tournament του Ρότερνταμ.

Ο Ρώσος τενίστας, Νο8 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, επικράτησε του τρεις φορές πρωταθλητή σε Grand Slam και πρώην κορυφαίου τενίστα του κόσμου, Άντι Μάρεϊ, παίρνοντας το εισιτήριο για την τελική “8αδα” της διοργάνωσης.

Μετά από μια ώρα και 36 λεπτά, ο Ρούμπλεφ επιβλήθηκε με 7-5, 6-2 του Σκοτσέζου

αντιπάλου του, εξασφαλίζοντας την 17η συνεχόμενη νίκη του σε τουρνουά της σειράς ΑΤΡ 500.

Andrey beats Andy @AndreyRublev97 moves into the Rotterdam last eight, defeating Murray 7-5 6-2#abnamrowtt pic.twitter.com/sVJWCnFCli

Tennis TV (@TennisTV) March 3, 2021

Αν και ο Μάρεϊ ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικός στο εναρκτήριο σετ, παρέδωσε πνεύμα από ένα σημείο και έπειτα, μη μπορώντας να ακολουθήσει τον φρενήρη ρυθμό του 22χρονου Ρώσου, ο οποίος έκανε εξαιρετικό ματς.

Οι στιγμές μαγείας από τον Muzza δεν έλειψαν, αλλά η σταθερότητα δεν υπήρχε στο παιχνίδι του και μοιραία γνώρισε την ήττα που σήμανε και αποκλεισμό, από τη συνέχεια της διοργάνωσης στην Ολλανδία.

Στα προημιτελικά, ο Ρούμπλεφ θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Ζερεμί Σαρντί και τον πολύ φορμαρισμένο Νταβίντ Γκοφάν.

ROTTERDAM OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Στον Ρούμπλεφ το ντέρμπι του 2ου γύρου – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα