Σούπερ Στέφανος στο Μιλάνο! – VIDEO

Με μια πολύ βελτιωμένη εμφάνιση σε σχέση με την πρεμιέρα του στο NextGen ATP Finals, ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε τον Φράνσις Τιάφο και προκρίθηκε στους “4” καλύτερους.

Επιβάλλει την κυριαρχία του στους συνομηλίκους του!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θεωρείται το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο στο NextGen ATP Finals του Μιλάνου και με βάση την απόδοσή του μέχρι τώρα, δικαιώνει αυτόν τον τίτλο!

Ο 20χρονος Έλληνας

τενίστας ήταν εξαιρετικός στο δεύτερό του ματς στην ιταλική πόλη κερδίζοντας τον Φράνσις Τιάφο με 4-3(3), 4-3(5), μια straight sets νίκη που του εξασφαλίζει την πρόκριση στα ημιτελικά του Next Gen ATP Finals.

Όπως ευχήθηκε μετά τον αγώνα του κόντρα στον Χάουμε Μουνάρ για μια βελτιωμένη εμφάνιση σε όλους τους τομείς, ακριβώς αυτό συνέβη στον αγώνα κόντρα στον 20χρονο Αμερικανό με τον Στέφανο να κρατά όλες τις φορές το σερβίς του και να παίζει τους κρίσιμους πόντους με περισσή ψυχραιμία απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό αντίπαλο.

Πλέον, ο Στεφ φιγουράρει στην πρώτη θέση του ομίλου με δύο νίκες, με τους Χουρκάτζ και Τιάφο να έχουν ρεκόρ 1-1 και τον Μουνάρ να είναι στην τελευταία θέση δίχως νίκη.

Ο Στέφανος θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην round robin φάση κόντρα στον Πολωνό Χουρκάτζ την Πέμπτη το βράδυ (22:30GR-COSMOTE SPORT 6HD)

Τετάρτη, 7/11: Round Robin NextGen ATP Finals

Tsitsipas (Greece) beat Tiafoe (USA) 4-3(3) 4-3(5) 4-2
Hurkacsz (Poland) beat Munar (Spain) 4-2 4-2 2-4 3-4(5) 4-1
Fritz (USA) beat Caruana (Italy) 1-4 4-1 4-3(9) 4-2

NEXTGEN FINALS SINGLES DRAW | OOP (-1h) | TV SCHEDULE

Κώστας Αϊτάκης

The post Σούπερ Στέφανος στο Μιλάνο! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα