Σούπερ Σαμπαλένκα στα προημιτελικά

Μετά από μια εντυπωσιακή εμφάνιση η Αρίνα Σαμπαλένκα επικράτησε με 6-1, 6-4 της φιναλίστ του τουρνουά της Μαδρίτης της περασμένης εβδομάδας, Τζέσικα Πεγκούλα μέσα σε 67 λεπτά εξασφαλίζοντας το πρώτο χρονικά εισιτήριο για τα προημιτελικά στο γυναικείο ταμπλό, αλλά και την πρώτη πρόκριση στα προημιτελικά της Ρώμης στην καριέρα της.

Fab from Sab @SabalenkaA defeats Pegula 6-1, 6-4 to reach her first Rome quarterfinal!#IBI22 pic.twitter.com/bGMIzkEF7B

wta (@WTA) May 12, 2022

Η Νο8 του κόσμου ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι κερδίζοντας τα πρώτα 5 games με την Πεγκούλα, η οποία δεν κατάφερε να κρατήσει κανένα από τα 4 service-games στο 1ο set, να απαντάει με break σβήνοντας κι ένα set-point μειώνοντας σε 5-1, ωστόσο η Σαμπαλένκα με νέο break έκλεισε το set σε 25 λεπτά! 

Στο 2ο σκέλος η Πεγκούλα ήταν πιο ανταγωνιστική, αλλά η άκρως επιθετική Σαμπαλένκα βρήκε και πάλι πρώτη break παίρνοντας προβάδισμα με 5-2. Η Αμερικανίδα κατάφερε να μειώσει αρχικά σε 5-3 και στη συνέχεια σε 5-4 με break, έχοντας την ευκαιρία να φέρει το set στα ίσια. 

Ωστόσο, για μια ακόμη φορά η Σαμπαλένκα βρήκε break στο πιο καθοριστικό σημείο παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Αμερικανίδων Αμάντα Ανισίμοβα και Ντανιέλε Κόλινς.

INTERNAZIONALI BNL D’ITALIA SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Σούπερ Σαμπαλένκα στα προημιτελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα