Ναδάλ: “Πέρσι στάθηκα τυχερός κόντρα στον Σαποβάλοφ” (vid)

Ράφα Ναδάλ και Ντένις Σαποβάλοφ θα συγκρουστούν για 6η φορά με τον Ισπανό να έχει ρεκόρ κόντρα στον Καναδό 4-1, ωστόσο ο 35χρονος δεν έχει ξεχάσει την περσινή τους αναμέτρηση στην οποία όπως δήλωσε και ο ίδιος στάθηκε πολύ τυχερός. 

“Πέρσι ήταν αστείο το πώς κατάφερα να σώσω το παιχνίδι κόντρα στον Ντένις. Ήμουν απίστευτα τυχερός. Ξέρω πόσο επικίνδυνος είναι. Πρέπει να παίξω πολύ καλά και σίγουρα πολύ καλύτερα από σήμερα.”, δήλωσε ο Ναδάλ.

Θυμίζουμε ότι η περσινή αναμέτρηση στη Ρώμη μεταξύ των Ναδάλ και Σαποβάλοφ, ήταν ένα πραγματικό

θρίλερ με τον Καναδό να κάνει το παιχνίδι της ζωής του, αλλά τον Ισπανό να κάνει μια επική ανατροπή. 

Ο Σαποβάλοφ προηγήθηκε με 6-3 και 3-0 στο παιχνίδι, με τον Ναδάλ να κάνει ένα 5-1 κατακτώντας το 2ο set με 6-4 ισοφαρίζοντας σε 1-1. Στο decider ο Σαποβάλοφ πήρε και πάλι προβάδισμα με break (3-1), ο Ναδάλ ισοφάρισε και πάλι και μάλιστα έσβησε και 2 match-points στο 12ο game πηγαίνοντας το παιχνίδι στο tie-break όπου και ολοκλήρωσε την ανατροπή. 

Γεγονός είναι ότι ο Ισπανός παρά την νικηφόρα πρεμιέρα του κόντρα στον Ίσνερ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του ειδικά στο 1ο set όπου και κινδύνεψε με άσχημο break στο 7ο game

“Σίγουρα ολοκλήρωσα το παιχνίδι πολύ καλύτερα από ό,τι ξεκίνησα.”, είπε. “Στάθηκα αρκετά τυχερός που ο Ίσνερ έχασε 1-2 κρίσιμα χτυπήματα, βρήκα break και από εκεί και πέρα το παιχνίδι άλλαξε.”

Να σημειωθεί ότι λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα με τον Ίσνερ ο Ναδάλ επέστρεψε στο court για…προπόνηση προκειμένου να είναι ακόμα πιο έτοιμος για τη δύσκολη συνέχεια του τουρνουά. 

#Nadal is already practicing just few minutes after his match #IBI22 pic.twitter.com/hrD08fCms5

— Lorenzo Ercoli (@Ladal17) May 11, 2022

INTERNAZIONALI BNL D’ITALIA SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Ναδάλ: “Πέρσι στάθηκα τυχερός κόντρα στον Σαποβάλοφ” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα