Σούπερ Οσταπένκο, απέκλεισε το Νο2 του ταμπλό – VIDEO

Μνήμες από την εκπληκτική της πορεία έως τον τίτλο του Γαλλικού Όπεν το 2017, ξύπνησαν για την Γέλενα Οσταπένκο η οποία απέκλεισε το Νο2 του ταμπλό στο Παρίσι, Καρολίνα Πλίσκοβα, στο ξεκίνημα της 5ης ημέρας των αγώνων την Πέμπτη.

Η 23χρονη Λετονή, πρώην Νο5 και νυν Νο43 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-4, 6-2 της Τσέχας στο γήπεδο όπου πριν από τρία χρόνια πανηγύρισε τον έναν και μοναδικό Grand Slam τίτλο της καριέρας της και προκρίθηκε στον 3ο γύρο της φημισμένης διοργάνωσης, συνεχίζοντας το εξαιρετικό της ξεκίνημα

στο Roland Garros.

Η Οσταπένκο ήταν εντυπωσιακή, τελειώνοντας το ματς με 27 winners έναντι μόλις 9 της αντιπάλου της, με την Πλίσκοβα να επιβεβαιώνει ότι δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση μετά τον τραυματισμό της στον τελικό του Italian Open, πριν 10 μέρες, υποπίπτοντας σε 25 αβίαστα λάθη σε μόλις 69 λεπτά αγώνα στο Philippe Chatrier.

Στον 3ο γύρο, η Λετονή θα αντιμετωπίσει την 22χρονη Ισπανίδα, Πάολο Μπαντόζα που έκανε την υπέρβαση και απέκλεισε το Νο22 του ταμπλό, Σλόαν Στίβενς με 2-1 σετ.

She's back!@JelenaOstapenk8 ousts No.2 seed Pliskova 6-4 6-2.#RolandGarros pic.twitter.com/VhG5vLYQzO

Roland-Garros (@rolandgarros) October 1, 2020

Λίγες στιγμές αργότερα στο Court Simonne-Mathieu, η Πέτρα Κβίτοβα ξεπερνούσε το εμπόδιο της Ιταλίδας, Τζασμίν Παολίνι με 6-3, 6-3 και περιμένει τη νικήτρια του αγώνα

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Σούπερ Οσταπένκο, απέκλεισε το Νο2 του ταμπλό – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα