Σώθηκε με ανατροπή ο Ντιμιτρόφ στην Αμβέρσα

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, στην πρώτη του εμφάνιση μετά το Ρολάν Γκαρός, γλίτωσε έναν οδυνηρό αποκλεισμό στην Αμβέρσα αποκλείοντας με ανατροπή τον Πάμπλο Αντουχάρ.

Ο αξιόμαχος Αντουχάρ αν και κατάφερε να πάρει το πρώτο σετ από τον Ντιμιτρόφ, δεν άντεξε την πίεση από τον Βούλγαρο τενίστα, ο οποίος βρήκε καλά πρώτα σερβίς και κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να επικρατήσει με 2-1 σετ,

4-6, 6-3, 6-4. O Ντιμιτρόφ πήρε το εισιτήριο για τη προημιτελική φάση εκεί που θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού, Ράονιτς με Νόρι.

Η αναμέτρηση που ξεχώρισε στο πρόγραμμα της Τετάρτης στην Αμβέρσα ήταν αυτή ανάμεσα στον Ούγκο Χούμπερτ και τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα, με τον Γάλλο να κάνει σπουδαία ανατροπή.

Ο Γάλλος τενίστας παρότι βρέθηκε μπροστά με μπρέικ στο πρώτο σετ, δεν μπόρεσε να κρατήσει το πλεονέκτημα χάνοντας τελικά. Ωστόσο, από εκείνο το σημείο και μετά, βρήκε τα χτυπήματα του και περιορίζοντας σε μεγάλο βαθμό τα «αβίαστα» λάθη του, πέρασε στον επόμενο γύρο με 2-1 σετ, 5-7, 6-3, 6-4. 

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, ο Μίλος Ράονιτς ξεπέρασε το εμπόδιο του Μπέντενε με 2-0 σετ, 6-3, 7-6, σε έναν αγώνα που έγινε μόλις ένα μπρέικ και αυτό από τον Καναδό τενίστα στο πρώτο σετ. Ο Ράονιτς για τη φάση των «16» θα βρει μπροστά του τον Βρετανό Νόρι.

Στον Αμερικανικό «εμφύλιο» ο Τέιλορ Φριτζ επικράτησε του Οπέλκα, με 2-0 σετ, βρίσκοντας αντίσταση μόνο στο πρώτο, στο οποίο νίκησε στο τάι μπρέικ, αφού στο δεύτερο σετ, δεν βρήκε αντίσταση και σκόρπισε με 6-1 τον συμπατριώτη του.

Ο Έβανς επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί πριν την αναμέτρηση κόντρα στον Τιαφόε και επικράτησε με 2-0 σετ, 7-6, 6-2, βρίσκοντας αντίσταση μόνο στο πρώτο σετ το οποίο πήρε και στο τάι μπρέικ. Έτσι εξασφάλισε το εισιτήριο του για τα προημιτελικά εκεί που περιμένει το νικητή από το ζευγάρι του νεαρού Μπεργκς με τον Κατσάνοφ.

EUROPEAN OPEN DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Σώθηκε με ανατροπή ο Ντιμιτρόφ στην Αμβέρσα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα