Σοκ με Μπάρτι στο Μπρισμπέιν – VIDEO

10:04 9/1/2020 - Πηγή: Tennis24
Η qualifier Τζένιφερ Μπράντι, απέκλεισε το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, Άσλει Μπάρτι στο 2ο γύρο του Brisbane International

Δεν ξεκίνησε καλά η νέα χρονιά για την Άσλει Μπάρτι. Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο και ένα από τα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο στο Australian Open, γνώρισε απρόσμενη ήττα με 6-4, 7-6(4) από το Νο53 του κόσμου, Τζένιφερ Μπράντι.

Η Αμερικανίδα προερχόταν από τη νίκη

στην πρεμιέρα με ανατροπή επί της Μαρία Σαράποβα και την Πέμπτη πέτυχε τη σπουδαιότερη νίκη της καριέρας της, στην πρώτη της νίκη επί Νο1 του κόσμου!

“Είμαι πολύ χαρούμενη. Η Άσλει είναι σπουδαία τενίστρια και πολύ καλός άνθρωπος. Είναι λίγο σουρεαλιστικό. Τρέμω αυτή τη στιγμή αλλά έπαιξα πραγματικά καλά” είπε η 24χρονη Μπράντι αμέσως μετά.

Η Μπράντι δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα στην Μπάρτι να απειλήσει το σερβίς της και με ένα break σε τέσσερις ευκαιρίες, κατάφερε να φτάσει στη νίκη μετά από 1 ώρα και 31 λεπτά αγώνα στο κεντρικό court του Queensland Tennis Center στο Μπρισμπέιν.

Στις “8” καλύτερες της διοργάνωσης, η Μπράντι θα αντιμετωπίσει την Πέτρα Κβίτοβα που κέρδισε λίγο αργότερα με 6-3, 6-2 την qualifier Ρωσίδα, Λουντμίλα Σαμσόνοβα.

BRISBANE INTERNATIONAL DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (+8h)

The post Σοκ με Μπάρτι στο Μπρισμπέιν – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα