Η ώρα των προημιτελικών!

21:41 8/1/2020 - Πηγή: Tennis24

Η οικοδέσποινα Αυστραλία τίθεται αντιμέτωπη με τη Μεγάλη Βρετανία ενώ η Αργεντινή κόντρα στην παντοδύναμη Ρωσία στους πρώτους δύο προημιτελικούς που θα λάβουν χώρα στο Σίδνεϊ την Πέμπτη!

Η δράση μεταφέρεται οριστικά στο Σίδνεϊ για το ATP Cup μέχρι και το τέλος της διοργάνωσης και τα δύο πρώτα ζευγάρια των προημιτελικών μπαίνουν στη μάχη της πρόκρισης για την τελική

τετράδα!

Την Πέμπτη δεν θα δούμε τους Ραφαέλ Ναδάλ και Νόβακ Τζόκοβιτς μιας οι χώρες τους αγωνίζονται την Παρασκευή, θα δούμε δύο αμφίρροπες σειρές που θα μας βγάλουν τους πρώτους δύο ημιφιναλίστ!

Η πολύ δυνατή Αυστραλία, όντας και οικοδέσποινα της διοργάνωσης, είναι βεβαίως το φαβορί κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία από την οποία λείπει φυσικά ο Άντι Μάρεϊ αλλά και ο Κάιλ Έντμουντ.

Ο Κάμερον Νόρι και ο Νταν Έβανς κουβαλούν στις πλάτες του τη χώρα τους αλλά, η αλήθεια είναι, ότι κυνηγούν την υπέρβαση κόντρα στους Αυστραλούς.

Ο Νικ Κύργιος θα τεθεί αντιμέτωπος κόντρα στον Νόρι στη 01:00 GR ενώ στη συνέχεια ο Έβανς θα παίξει κόντρα στον Άλεξ Ντε Μινόρ (03:00 GR).

Αν οι χώρες μοιραστούν τις νίκες στους αγώνες μονού, τότε ένα τελικό ματς διπλού θα κρίνει την πρόκριση.

Πολύ πιο αμφίρροπο αλλά με φαβορί τη Ρωσία είναι το δεύτερο ζευγάρι προημιτελικών.

Οι δύο χώρες θα παραθέσουν τα “βαριά τους χαρτιά” στα μονά με τον Κάρεν Κατσάνοφ να αγωνίζεται κόντρα στον Γκουίντο Πέγια (08:30 GR) και τον Ντανίλ Μεντβέντεφ να αγωνίζεται κόντρα στον Ντιέγο Σβάρτζμαν (10:30 GR).

Ο νικητής της σειράς Αργεντινή-Ρωσία θα παίξει κόντρα στον νικητή της σειράς Σερβία-Καναδάς ενώ όποιος περάσει από το Αυστραλία-Μεγάλη Βρετανία θα παίξει είτε με την Ισπανία είτε με το Βέλγιο.

Η δράση στην Αυστραλία κορυφώνεται καθώς μπαίνουμε σιγά-σιγά και σε κλίμα αναμονής του πρώτου Grand Slam της σεζόν που, ελπίζουμε να διεξαχθεί ομαλά, παρά το τεράστιο πρόβλημα που υφίσταται στη χώρα με τις καταστροφικές πυρκαγιές.

FINAL 8 DRAW | GROUP STANDINGS | SCHEDULE | SCORES | VIDEOS

Κώστας Αϊτάκης

The post Η ώρα των προημιτελικών! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα