Σλοβενία: Στον τελικό των διπλών η Σακελλαρίδη

Την πρόκριση για τον τελικό στα διπλά του ITF Pro τουρνουά των 75.000 δολαρίων στη Σλοβενία εξασφάλισε η Σαπφώ Σακελλαρίδη. Η 21χρονη Ελληνίδα τενίστρια συνεργάζεται με την 23χρονη Ιταλίδα, Άουρα Ζαντεντέσκι, και έχουν πετύχει από κοινού τρεις νίκες.

Συγκεκριμένα, Σαπφώ και Άουρα επιβλήθηκαν με 6-4, 7-5 των Σλοβένων, Πία Λόβριτς και Νίνα Πότοτσνικ, μετά από μία ώρα και 25 λεπτά αγώνα

στο Court 2, και είναι έτοιμες για να διεκδικήσουν τον τίτλο στα διπλά της ITF διοργάνωσης.

Για να φτάσουν ως εδώ, είχαν νικήσει πρώτα εύκολα τις Σλοβένες Ζάλα Βίζιακ και Τζούλιγια Μπόγκατιν με 6-3, 6-0, ενώ στα προημιτελικά ξεπέρασαν το εμπόδιο των Κριστίνα Ντίνου (Ρουμανία) και Χάιμε Φούρλις (Αυστραλία) με 7-5, 4-6, 10-6.

Στον τελικό θ’ αντιμετωπίσουν είτε τις No1 του ταμπλό, Βερόνικα Έργιαβεκ (Σλοβενία) και Ντομινίκα Σάλκοβα (Τσεχία), είτε τις Λίνα Γκιορτσέσκα (Βόρεια Μακεδονία) και Αντρέεα Μίτου (Ρουμανία).

Όσον αφορά τα μονά, η Σακελλαρίδη προκρίθηκε στο κυρίως ταμπλό, όμως ηττήθηκε στο πρώτο της παιχνίδι. Έχασε από την 26χρονη Ρωσίδα, Ιρίνα Σιμάνοβιτς, με 6-3, 6-1, και δεν πέρασε στον δεύτερο γύρο. Στα προκριματικά πέτυχε 2 νίκες.

The post Σλοβενία: Στον τελικό των διπλών η Σακελλαρίδη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα