Κύπελλο Ελλάδος: Βγήκε το ζευγάρι του τελικού στις γυναίκες και η 4άδα στους άνδρες

Η Ελένη Μτσεντλίτζε του ΑΟΑ Σταυρούπολης Ίφιτος και η Ελένη Παλιούρα του ΟΑ Θεσσαλονίκης θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Κυπέλλου Ελλάδος by MAXXIS TYRES, που διεξάγεται στις εγκαστάσεις του ΟΑ Θεσσαλονίκης αυτές τις ημέρες (14-21/4). 

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό της Παρασκευής, η Μτσεντλίτζε επικράτησε της Στέλλας Ρουσσοπούλου (ΟΑ Γλυφάδας) με 6-0, 6-3 εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Σαββάτου,

εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Παλιούρα η οποία με τη σειρά της κέρδισε την Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου με 6-3, 7-5. 

Εκτός από τους δύο ημιτελικούς στο ταμπλό των γυναικών, είχαμε και τους προημιτελικούς στους άνδρες, με τον Νο1 του ταμπλό Γιάννη Παπουνίδη (ΟΑ Θεσσαλονίκης) να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά μετά τη νίκη του επί του Ανδρέα Τσιρανίδη (ΟΑ Θεσσαλονίκης) με 6-1, 6-2 και στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει τον Οδυσσέα Γελαδάρη (ΑΟ. Π. Φαλήρου) που κέρδισε τον Στέφανο Πουρναρόπουλο (ΟΑ Θεσσαλονίκης) με 6-4, 7-5. 

Στον άλλο ημιτελικό θα συναντηθούν οι Γιάννης Λουκίσας (ΟΑ Γουδή) και Βλάντιμιρ Χόλμπαν (ΟΑ Αθηνών) με τον πρώτο να επικρατεί του Οδυσσέα Παντελίδη (ΑΣ Κολλεγίου Ντερή) στα δύο tie-break 7-6(3), 7-6(3), ενώ ο Χόλμπαν νίκησε τον Ανδρέα Μεσσή (ΟΑ Φοίβος) με 1-6, 7-6(3), 6-1. 

Στο διπλών των ανδρών γνωρίζουμε ήδη τα δύο ζευγάρια του τελικού με τους Βλάντιμιρ Χόλμπαν και Άγγελο Αυγέρη (ΑΟΑ Αμπελόκηποι Μενεμένης) να αντιμετωπίζουν τους Στέφανο Πουρναρόπουλο και Γιάννη Παπουνίδη, ενώ σήμερα μέσα στην ημέρα θα προκύψει και ο τελικός στο διπλό των γυναικών. 

Στον πρώτο ημιτελικό οι Νο1 του ταμπλό Στέλλα Ρουσσοπούλου και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου παίζουν κόντρα στις Αλεξάνδρα Βεζυρογιάννη (ΟΑ Θεσσαλονίκης) και Θάλεια Κατσαρίδου (ΟΑ Καλαμαριάς), ενώ στο άλλον ημιτελικό Ελένη Μτσεντλίτζε και Αλίκη Χανόγλου (ΟΑ Κουφαλίων) θα παίξουν κόντρα στις Νο2 του ταμπλό, Ελένη Παλιούρα και Τατιάνα-Έλενα Γιτοπούλου (ΟΑ Θεσσαλονίκης). 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S | MD | WD | OOP

The post Κύπελλο Ελλάδος: Βγήκε το ζευγάρι του τελικού στις γυναίκες και η 4άδα στους άνδρες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κύπελλο Ελλάδος, Βγήκε, 4άδα,kypello ellados, vgike, 4ada