Σκληρή προπόνηση για Τζόκοβιτς ενόψει Serbia Open (vid)

Μετά τον πρόωρο αποκλεισμό από το Rolex Monte Carlo Masters, το Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, Νόβακ Τζόκοβιτς, επέστρεψε στην πατρίδα του και προπονείται σκληρά ενόψει Serbia Open. Το event θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 19 και 25 Απριλίου.

Ο Σέρβος ξεκίνησε ιδανικά την φετινή σεζόν, κατακτώντας το Australian Open 2021 για 9η φορά στην καριέρα του. Όμως στο Μόντε Κάρλο, το 2ο τουρνούα στο οποίο συμμετείχε το

τρέχον έτος, η εξέλιξη ήταν διαφορετική. Ο 18 φορές πρωταθλητής grand slam αποκλείστηκε από τον εκπληκτικό Ντάνιελ Έβανς μόλις στον 2ο γύρο.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Νόβακ απέσυρε την συμμετοχή του από το Μαϊάμι και το Ρότερνταμ, λόγω του μυϊκού τραυματισμού που υπέστη στον αγώνα με τον Τέιλορ Φρίτζ, για τον 3ο γύρο του AO.

O 33χρονος τενίστας που επιθυμεί διακαώς να σηκώσει για 3η φορά το τρόπαιο της διοργάνωσης μετά το 2009 και το 2011, προπονήθηκε την Κυριακή στο Novak Djokovic Tennis Center.

Αδιαμφισβήτητα είναι το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και θα παλέψει με νύχια και με δόντια για αυτό. Γενικός διευθυντής του 250αριου τουρνουά που διεξάγεται στο Βελιγράδι είναι ο αδερφός του Νόλε, Τζόρτζε Τζόκοβιτς.

.@SerbiaOpen2021 idemooo pic.twitter.com/Pfsu8K0cyk

— Novak Djokovic (@DjokerNole) April 18, 2021

SERBIA OPEN DRAW| OOP 

Γιάννης Μαύρος

The post Σκληρή προπόνηση για Τζόκοβιτς ενόψει Serbia Open (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα