Σκέφτηκε μέχρι και να μην ταξιδέψει στη Μελβούρνη! – VIDEO

Σε εκδήλωση της Uniqlo φιλοξενήθηκε ο Ρότζερ Φέντερερ ο οποίος αποκάλυψε ότι έκανε δεύτερες σκέψεις για το ταξίδι στην πυρόπληκτη Αυστραλία

Στη Μελβούρνη βρίσκεται από την προηγούμενη Παρασκευή ο Ρότζερ Φέντερερ, θέλοντας να προετοιμαστεί καλύτερα για το πρώτο Grand Slam της σεζόν που ξεκινάει τη Δευτέρα (20/01) στην Αυστραλία.

Η κατάσταση στο νησί παραμένει εφιαλτική καθώς οι πυρκαγιές μαίνονται στη χώρα από τον περασμένο Σεπτέμβρη και έχουν δημιουργήσει πολύ δύσκολες συνθήκες διαβίωσης στη χώρα.

Ακόμα και στη Μελβούρνη

που είναι μακριά από τα μεγάλα μέτωπα, η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική και υπάρχουν σαφείς οδηγίες από τις αρχές για τις ευπαθείς ομάδες (ηλικιωμένους, παιδιά, έγκυες κλπ) να μην κυκλοφορούν άσκοπα στο δρόμο.

Ο Ρότζερ Φέντερερ, αποκάλυψε σε δηλώσεις του, ότι πέρασε από το μυαλό του να μην κάνει το μεγάλο, αυτό, ταξίδι ενώ θα διαθέσει ένα μεγάλο ποσό για την καταπολέμηση των συνεπειών των πυρκαγιών που θα το ανακοινώσει κατά τη διάρκεια του exhibition event την Τετάρτη στη Rod Laver Arena με τη συμμετοχή επίσης των Τζόκοβιτς, Ναδάλ, Τσιτσιπά και Σερίνα Γουίλιαμς “Rally for Relief”.

“Την περασμένη εβδομάδα ρώτησα τον εαυτό μου αν είμαι χαρούμενος που πηγαίνω στην Αυστραλία ή θα ήταν προτιμότερο να σταματήσω να πακετάρω και να κάτσω σπίτι μου” είπε ο 38χρονος Ελβετός.

Ευτυχώς, αυτές οι σκέψεις δεν ευδοκίμησαν…

“Κάθε χρόνο που έρχομαι στην Αυστραλία τον Ιανουάριο, είναι ευχαρίστηση” είπε.

Ο Φέντερερ μίλησε και για την πολυσυζητημένη συνταξιοδότησή του, ελπίζοντας να κρατήσει λίγο παραπάνω και γιατί όχι να συνδυαστεί με έναν ακόμη Grand Slam τίτλο.

“Διασκεδάζω παίζοντας τένις. Το λατρεύω. Ελπίζω να μείνω λίγο παραπάνω και αν μπορέσω να έχω ένα ακόμη Grand Slam, θα ήταν τέλειο” τόνισε.

The post Σκέφτηκε μέχρι και να μην ταξιδέψει στη Μελβούρνη! – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα