Σαν σήμερα: 15 service breaks σε ένα σετ! Κι όμως γίνεται

Η στήλη “Σαν σήμερα” παρουσιάζει τα σημαντικότερα γεγονότα στο τένις που διεξήχθησαν σαν σήμερα 14 Ιανουαρίου

14 Ιανουαρίου 2008

Αυστραλιανό Open, 1ος γύρος στο μονό γυναικών. Το Νο3 του κόσμου Jelena Jankovic από τη Σερβία επιβιώνει σε ένα ματς που διαρκεί πάνω από 3 ώρες από την απειλή της 17χρονης Αυστριακής Tamira Paszek. H Σέρβα επικρατεί με 2-1 σετ, 6-2, 2-6, 12-10 παίζοντας νευρικά και σώζοντας 3 match point στο τελευταίο σετ στο οποίο η Αυστριακή

σέρβιρε 5 φορές για να το κλείσει έχοντας προηγηθεί με 4-1 σετ.

Στο τελευταίο σετ μάλιστα σημειώθηκαν 15 breaks στο σερβίς εκατέρωθεν που ενδεχομένως να μην έχει ξανασυμβεί στα χρονικά ενώ και οι δυο τενίστριες ζήτησαν και πήραν ιατρικά τάιμ-άουτ. Η Jankovic ταλαιπωρήθηκε από πόνους στην πλάτη. Σύμφωνα με την ίδια καθόλη τη διάρκεια του ματς προσευχόταν στο Θεό να καταφέρει να αντεπεξέλθει στη δοκιμασία που βίωνε αν και όπως παραδέχτηκε τη βοήθησε και η τύχη αλλά και η εμπειρία της που έλειπε από τη νεαρή Paszek.

“H νίκη είναι νίκη” θα πει η Σέρβα που παρά τα 66 αβίαστα λάθη της και τα πολλά διπλά λάθη στο σερβίς κατάφερε να αποφύγει την έκπληξη εις βάρος της στο πρώτο slam τουρνουά της σεζόν στο οποίο τελικά έφτασε ως τον ημιτελικό όπου αποκλείστηκε από τη Maria Sharapova.

Y.Γ.: Το Αυστραλιανό Open ξεκινά σήμερα με τους πρώτους προκριματικούς αγώνες. Καλύπτεται τηλεοπτικά από το Eurosport

Στέλιος “You Shall Not Tsitsipass” Δηλιωρίδης – https://twitter.com/stedilioridis

The post Σαν σήμερα: 15 service breaks σε ένα σετ! Κι όμως γίνεται appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα