Σινσινάτι: Τεράστια πρόκριση με ανατροπή για Τσιτσιπά και Ρουν!

Μετά από μια μαγική εμφάνιση Στέφανος Τσιτσιπάς και Χόλγκερ Ρουν πέταξαν εκτός τουρνουά τους Κροάτες και “χρυσούς” Ολυμπιονίκες του Τόκιο, Νίκολα Μέτκιτς και Μάτε Πάβιτς με 6-7(5), 6-3, 10-7 εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους στα προημιτελικά του διπλού στο Σινσινάτι

Τσιτσιπάς και Ρουν πέρα από το γεγονός ότι διασκεδάζουν το παιχνίδι τους, τα δίνουν όλα στο court κάτι που φάνηκε

και χθες και μάλιστα κόντρα σε έμπειρους διπλίστες που παίζουν αρκετά χρόνια μαζί. 

Μέτκιτς και Πάβιτς πήραν το 1ο set με…αίμα και ιδρώτα καθώς μπορεί να βρήκαν πρώτοι break (4-3), όμως από εκεί και πέρα Τσιτσιπάς και Ρουν αφού αρχικά έσβησαν δύο set-points μειώνοντας σε 5-4 στη συνέχεια δεν επέτρεψαν στους Κροάτες να κλείσουν το set στο service τους παίρνοντας πίσω το χαμένο τους service (5-5).

Το set πήγε στο tie-break όπου κι εκεί οι Κροάτες δυσκολεύτηκαν αρκετά για να λυγίσουν τους αντιπάλους τους για να το κατακτήσουν τελικά χάρη σε δύο σερί mini-break στο τέλος (7/5).

Στο 2ο set Τσιτσιπάς και Ρουν ήταν κυρίαρχοι! Break με το…καλημέρα (1-0) και από εκεί και πέρα με εύκολα hold (παραχώρησαν μόλις τέσσερις πόντους στο service τους), αλλά και μ’ ένα ακόμη break στο τέλος έκαναν το 6-3 ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Το παιχνίδι πήγε στο super tie-break με τους Τσιτσιπά και Ρουν να ξεκινούν εκρηκτικά παίρνοντας τους 5 από τους 6 πρώτους πόντους (5-1) έχοντας και δύο mini-break. 

Οι έμπειροι Κροάτες ωστόσο κατάφεραν να μειώσουν σε 8-7 παίρνοντας πίσω το ένα από τα δύο mini-break, όμως οι ψύχραιμοι Τσιτσιπάς και Ρουν κράτησαν και τα δύο service στο τέλος και με 10-7 σημειώσαν μια τρελή νίκη, αλλά και πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά.

Εκεί θα αντιμετωπίσουν το Σάββατο τα ξημερώματα τους Μαρσέλο Αρεβάλο (Ελ Σαβαδόρ) και Ζαν-Ζουλιέν Ροζέρ (Ολλανδία) ένα ζευγάρι αρκετό γνώριμο στον Στέφανο Τσιτσιπά, κόντρα στο οποίο ο Έλληνας τενίστας είχε πανηγυρίσει (μαζί με τον Φελιθιάνο Λόπεζ) τον τίτλο στο Ακαπούλκο τον περασμένο Φεβρουάριο. 

CINCINNATI MASTERS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Σινσινάτι: Τεράστια πρόκριση με ανατροπή για Τσιτσιπά και Ρουν! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα